nationen 6 timer siden
I chok over manglende hjælp: Hund faldt ned fra 4. sal og døde
nationen 5 timer siden
Kaldte lærling for 'pikfjæs', lynede op og sagde: Ned på knæ
nationen 8 timer siden
Stål-Olsen: Når jeg er 69 vil jeg gerne ku' smøre en rugbrødsmad
nationen 12 timer siden
Den 'korrekte' måling siger Clinton vandt: Internettet siger Trump
nationen 23. sep. 2016
Slagter meldt for trusler: Ville proppe graffitimaler op i egen tarm
nationen 23. sep. 2016
Glædede os til ferie i lejet sommerhus: Så opdagede vi dyrehårene
nationen 23. sep. 2016
Minder om en ung Pia Kjærsgaard
nationen 22. sep. 2016
Du må beholde dem: Diamant-jagt bliver lovligt på Grønland
nationen 22. sep. 2016
Har Nye Borgerlige ret? Er udlændinge Danmarks største problem?
nationen 22. sep. 2016
Du har set den vilde bygning 100 gange: Nu hyrer de 50 specialister
nationen 22. sep. 2016
Ku' godt: Dannebrogs-burka syet i Bælum provokerer
nationen 21. sep. 2016
Slut med at bopælsforældre kan søge børnebidrag
nationen 21. sep. 2016
Ro på: Studiner blev IKKE voldtaget af 4 drenge - kun taget på og jagtet
nationen 21. sep. 2016
Naboer til det bilfri Christiania: Byg en P-kælder til jeres biler
nationen 20. sep. 2016
Hun skal ikke nasse: 5 minutters praktik til rollator-dame er OK
nationen 19. sep. 2016
Klagede over 15.000 i pension og fik høvl: Her er Jørgens budget
nationen 20. sep. 2016
Henning nægter at betale tog-bøde: Jeg lider af hukommelsestab
nationen 20. sep. 2016
Stjæler, voldtager og dræber: 6018 danskere mener Cheanne er racist
nationen 19. sep. 2016
SAS-ansat skuffet over 70-års jubilæum: Velkomstdrink og 2 øl pr. gæst
nationen 18. sep. 2016
Rystet over e-cigaret-plakat i England
nationen

Amok på sex-arbejdere: I er fissehuller

'Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen', skriver Anne-Grethe Bjarup Riis, der ikke har meget tilovers for Linda Kristiansen fra de radikale

  • Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.
Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.
1/2
Næste »

JEG ER ET STORT spørgsmålstegn og undrer mig grænseløst. Hvorfor i himlens navn vil Linda Kristiansen, som er radikal folketingskandidat, stille op og spille prostitueret i en video på hjemmesiden www.sexarbejderkarriere.dk.

Læs også: Ludere lever to liv

Linda Kristiansen fortæller i videoen, at hun altid har elsket at gå i frækt undertøj, og at hun nu kan købe en masse, fordi det jo er en arbejdssituation! Det er jo en investering! Øhh … Jeg forstår, at Linda-pigen prøver at fortælle omverdenen, at der er uendeligt mange fordele, såkaldte frynsegoder, ved at være prostitueret.

Hold kæft, en gang bullshit at lukke ud, søde Linda Kristiansen.

Jeg har så meget lyst til at tage din buttede krop i mine arme, pille kontormus-brillerne af dig og hviske dig i øret, at du er så himmelråbende naiv, at det grænser til decideret ubegavelse.

HJEMMESIDEN www.sexarbejderkarriere.dk er lavet til en flok sexarbejdende kvinder, der kæmper med arme og ben for at beholde bare et minimum af selvrespekt.

Der er ikke nogen lykkelig luder – fat det, Linda.

Hjemmesiden er en stor gang glorificerende løgn, hvor de prøver at løfte prostitutionsbranchen op til at være et ganske almindeligt job.

De opfordrer sågar studerende til at prostituere sig som en fed indtjening ved siden af SU’en. Bare navnet på hjemmesiden ’sexarbejderkarriere’ er totalt misvisende. Det at stille sin krop til rådighed for fremmede mænd har aldrig været en karriere. Det er bunden.

VI SIDDER JO ikke ved aftensmaden hjemme i familiens skød og snakker karriere med vores børn og foreslår Rosa-Maria på 15, at prostitutionskarrieren også er en superspændende mulighed. Du kan godt se det, ikke?

Som luder er du degraderet til et fissehul, og det er der ingen kvinder, der har fortjent. Der er ingen kvinder, som skal lytte til Anni Sprinkle inde på hjemmesiden og hendes 40 grunde til, at ludere er hendes helte.

Det er bullshit, Linda!! Hvad laver du inde på den hjemmeside? Og hvad laver du i politik? Opretter statskontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

LINDA KRISTIANSEN, du har kraftstejlemig som folketingskandidat at bruge din hjerne, reflektere over de samfundsmæssige og især de menneskelige, sande værdier og handle derudfra. Du fremstår som en lalleglad, forkælet og totalt ubegavet klovn. En tumpe, der ikke har fattet en fucking skid af det hele.

Vi ved jo alle, at det at modtage sexkunder er ydmygende, krænkende og ødelæggende. Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen.

SKAL VI OPFORDRE vores unge generation i Danmark til at blive prostituerede? Nej, det kunne vi ikke drømme om, vel? Er det fedt at være prostitueret? Nej, vel? Er det en topfed karriere at være prostitueret? Nej vel!

Det er så imbecilt og ’jorden er flad’-agtig at fortsætte i samme rille, blive ved med at undertrykke vores kvinder og stadigvæk lade det være legalt at lade mænd købe sig til seksuel tilfredsstillelse.

Hvad laver du i politik? Opretter stats-kontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

Anne-Grethe Bjarup Riis mener at al prostitution er ydmygende, krænkende, ødelæggende og det samme som psykisk tortur. Hvad mener du?

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilie Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen