nationen 11 timer siden
Sover i iskoldt telt: Kommunen vil ikke lade Flemming 'indrejse'
Bryster
nationen 14 timer siden
Kæmpebryster fra USA(F-skåle): Derfor skal Lars på gaden på torsdag
nationen 25. okt. 2016
Humor: Chef kaldte Haider 'terrorist' - og fyrede ham da han blev trist
nationen 25. okt. 2016
Brian er vred på Knæk Cancer-præmier: Et årsforbrug af cigaretter?
nationen 25. okt. 2016
Helt ærligt Burger King: Den afviger utrolig meget fra billedet
nationen 24. okt. 2016
Utaknemmeligt: Statsansatte skal nu ofre feriedag på juleaften-fri
nationen 24. okt. 2016
Efter brexit: Englænderne skal tale fransk til EU-møder
nationen 24. okt. 2016
Dumsmart: Dronningen skylder danskere en undskyldning
nationen 14. okt. 2016
67.549 læsere: Lad Kløvedal få lov til at dø en værdig død
nationen 14. okt. 2016
Kvinde, 40 år, tager 8 kilo på: Er det fordi jeg ikke dyrker sex?
nationen 14. okt. 2016
90-årige Poul havde ingen pårørende: Blev begravet af 11 fremmede
nationen 14. okt. 2016
Bange danske bilister: Kører sgu klovnen ned, hvis jeg ser en
nationen 13. okt. 2016
Vred mor: Har Islamisk Stat designet Rema 1000s Halloween-pynt?
nationen 13. okt. 2016
Leif ikke alene: 54.187 danskere får 2.5 mia i pension i udlandet
nationen 13. okt. 2016
Stemmer hellere på en mand der gramser pussy end på Hillary
nationen 13. okt. 2016
Vrede unge i tusindvis: 4300 kr i SU er for lidt
nationen 13. okt. 2016
Skipper forsvarer Caribien-ture til unge kriminelle: For koldt i Danmark
nationen 12. okt. 2016
Sur pige-far til 'snerpet' rektor: Strip på gymnasiet var ikke sexorgie
nationen 12. okt. 2016
Hurra, nu arbejder hun: Ramt af 'loftet' efter 20 år på kontanthjælp
nationen 12. okt. 2016
Derfor blev 9-årig mobbet ud: Hun er lyshåret, det gør det spændende
nationen

Amok på sex-arbejdere: I er fissehuller

'Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen', skriver Anne-Grethe Bjarup Riis, der ikke har meget tilovers for Linda Kristiansen fra de radikale

  • Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.
Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.
1/2
Næste »

JEG ER ET STORT spørgsmålstegn og undrer mig grænseløst. Hvorfor i himlens navn vil Linda Kristiansen, som er radikal folketingskandidat, stille op og spille prostitueret i en video på hjemmesiden www.sexarbejderkarriere.dk.

Læs også: Ludere lever to liv

Linda Kristiansen fortæller i videoen, at hun altid har elsket at gå i frækt undertøj, og at hun nu kan købe en masse, fordi det jo er en arbejdssituation! Det er jo en investering! Øhh … Jeg forstår, at Linda-pigen prøver at fortælle omverdenen, at der er uendeligt mange fordele, såkaldte frynsegoder, ved at være prostitueret.

Hold kæft, en gang bullshit at lukke ud, søde Linda Kristiansen.

Jeg har så meget lyst til at tage din buttede krop i mine arme, pille kontormus-brillerne af dig og hviske dig i øret, at du er så himmelråbende naiv, at det grænser til decideret ubegavelse.

HJEMMESIDEN www.sexarbejderkarriere.dk er lavet til en flok sexarbejdende kvinder, der kæmper med arme og ben for at beholde bare et minimum af selvrespekt.

Der er ikke nogen lykkelig luder – fat det, Linda.

Hjemmesiden er en stor gang glorificerende løgn, hvor de prøver at løfte prostitutionsbranchen op til at være et ganske almindeligt job.

De opfordrer sågar studerende til at prostituere sig som en fed indtjening ved siden af SU’en. Bare navnet på hjemmesiden ’sexarbejderkarriere’ er totalt misvisende. Det at stille sin krop til rådighed for fremmede mænd har aldrig været en karriere. Det er bunden.

VI SIDDER JO ikke ved aftensmaden hjemme i familiens skød og snakker karriere med vores børn og foreslår Rosa-Maria på 15, at prostitutionskarrieren også er en superspændende mulighed. Du kan godt se det, ikke?

Som luder er du degraderet til et fissehul, og det er der ingen kvinder, der har fortjent. Der er ingen kvinder, som skal lytte til Anni Sprinkle inde på hjemmesiden og hendes 40 grunde til, at ludere er hendes helte.

Det er bullshit, Linda!! Hvad laver du inde på den hjemmeside? Og hvad laver du i politik? Opretter statskontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

LINDA KRISTIANSEN, du har kraftstejlemig som folketingskandidat at bruge din hjerne, reflektere over de samfundsmæssige og især de menneskelige, sande værdier og handle derudfra. Du fremstår som en lalleglad, forkælet og totalt ubegavet klovn. En tumpe, der ikke har fattet en fucking skid af det hele.

Vi ved jo alle, at det at modtage sexkunder er ydmygende, krænkende og ødelæggende. Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen.

SKAL VI OPFORDRE vores unge generation i Danmark til at blive prostituerede? Nej, det kunne vi ikke drømme om, vel? Er det fedt at være prostitueret? Nej, vel? Er det en topfed karriere at være prostitueret? Nej vel!

Det er så imbecilt og ’jorden er flad’-agtig at fortsætte i samme rille, blive ved med at undertrykke vores kvinder og stadigvæk lade det være legalt at lade mænd købe sig til seksuel tilfredsstillelse.

Hvad laver du i politik? Opretter stats-kontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

Anne-Grethe Bjarup Riis mener at al prostitution er ydmygende, krænkende, ødelæggende og det samme som psykisk tortur. Hvad mener du?

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen