nationen 29. jul. 2016
Spastiker: Vikarbureau truer mig med indlæggelse
nationen 28. jul. 2016
Jan blev truet med jagtgevær på jobbet: Er nu totalt ladt i stikken
Må frit benyttes med kildeangivelse: Ane Cecilie Blichfeldt/Norden.org
nationen 28. jul. 2016
Efter Brexit: - Lad os blive en nordisk forbundsstat
nationen 27. jul. 2016
Bekymret borger: Hvem passer politiet egentlig på?
nationen 26. jul. 2016
SF Ungdom: Photoshoppede billeder udløser spiseforstyrrelser
nationen 22. jul. 2016
Utryg borger: De vantro er i undertal og burde skyde fra sig
nationen 22. jul. 2016
Nike's 'plus size' model er ikke tyk nok
nationen 21. jul. 2016
Cirkus Dannebrog til politiker: Stik snablen ind
nationen 21. jul. 2016
Trist københavner: Gadetiggere har ændret byen
nationen 20. jul. 2016
Segway-ulykke i Lalandia: - Der lå sten på banen
nationen 20. jul. 2016
Rasende pendler: DSB forhindrer min kærestes uddannelse
nationen 19. jul. 2016
Enlig mor havde sparet 30.000 ved at blive på sofaen
nationen 14. jul. 2016
McDårlig Service: - Spis nu bare de løg
nationen 14. jul. 2016
Mads må ikke få ny hofte: Jeg bor med junkier
nationen 13. jul. 2016
Over 23.000 læsere kan godt forstå, at Pølse-Jane er sur
nationen 13. jul. 2016
Emil vil skide på, at hunden 'ikke gør noget', når den kommer rendende
nationen 13. jul. 2016
Rasende pølsemutter: Cykelløb uddelte gratis VIP-pølser
nationen 12. jul. 2016
Måling: Muslimer giver syv gange flere problemer end jøder
nationen 12. jul. 2016
Danske Nana om død tyrefægter: Hvem kan klandre tyren?
nationen 12. jul. 2016
Besat: Stak af fra kæreste og madlavning for at jagte Pokémon
nationen

Klumme: Kriminaliser sexkøb nu

HVIS MÆND ikke kan styre deres pik, hvordan skal vi så have tillid til, at de kan styre vores land?, spørger klummeskriver Anne-Grethe Bjarup Riis, skuespiller, tidligere vild med dans-deltager og aktuel med bogen: 'Send mere sex'.

GODT NYTÅR... Nå men jeg kan jo lige så godt få svesken på disken med det samme. Det er pissekoldt i DK og desværre på flere planer. Jeg sidder i min varme stue, kigger ud på den idylliske, hvide sne og sender en tanke, en varm nytårshilsen til alle de blåfrosne prostituerede.

Lige nu står de og fryser og håber på, at en venlig familiefar standser sin Volvo med barnesæder bagi, så de kan blive samlet op til et blowjob. Jeg håber i mit stille sind, at hendes tænder klaprer så meget, at hun ved et uheld kommer til at bide ham i pikken.

Efter at hun har haft lillefars medisterpølle i munden, ryger hun ud i kulden igen og har gode udsigter til at blive taget i røven op ad en skraldespand, for det giver en plovmand. Nu er der råd til det fix, hun ikke kan undvære.

Bagefter kan hun gå ned og få varmen på Reden på Gasværksvej, for der venter Anette Rex med et måltid mad, et varmt bad og en seng.

Inden Anette Rex vinker farvel igen, giver hun den prostituerede sterile kanyler og kondomer, som staten er så rar at donere ˆlillefar skulle jo nødig komme hjem til konen med 'en dårlig'.

Glidecremen, som hun også bliver loadet med, giver staten ikke tilskud til, cremen beskytter jo ikke andre, så det må luderen sgu selv ligge og rode med. Go girl, ud i kulden igen for at holde den onde cirkel i gang: kunde, penge, fix, kunde, penge, fix...

Hallo... kuk-kuk, Christiansborg, vågn op!!!

DET ER rystende, at der ikke er en seriøs og konstruktiv debat, der prompte udløser en lov, der skal kriminalisere mænds køb af sex. Man må tage sig til hovedet over de infantile argumenter, folk slynger ud for at undgå et forbud.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for det er kvindens ældste erhverv!'

Sikke en gang fordummende lort at fyre af. For det første er kvindens ældste erhverv landbrug. For det andet er det godt nok en barnlig logik at mene, at en gruppe kvinder fortsat skal undertrykkes, fordi de er blevet det så længe.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for ellers kan mange handicappede jo ikke blive seksuelt tilfredsstillede!!!'

Ingen arme, ingen kage... Smæk en skede-attrap ned over dilleren, kammerat. De findes i alle udformninger og afskygninger, med ægte pubeshår, klemmefunktion, og jeg skal komme efter dig.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for der er jo et 'tryk' hos mænd, der ligesom skal tages. Ellers vil det jo gå amok med voldtægter på gaderne.'

HVIS MÆND ikke kan styre deres pik, hvordan skal vi så have tillid til, at de kan styre vores land. Det der 'tryk' hos mænd, den ukontrollable trang til sex hos mænd, er en myte. Mænd kan sagtens kontrollere deres drifter.

Mænd med en normal seksualitet bliver ikke pludselig voldtægtsmænd, hvis købesex bliver kriminaliseret. Voldtægter bliver udøvet af mænd, der tænder på vold. Og voldtægter udsættes de prostituerede desværre også for.

Vi skriver 2010!!! Men DK er kold i røven. Vi er et af de rigeste lande i verden, vi har kraft-peter-vælte-mig en etisk pligt til at få en lovgivning nu. Det skal være forbudt for mænd at købe seksuel tilfredsstillelse hos prostituerede og derved overskride disse kvinders intimgrænse og give dem varige men på sjælen.

Godt nytår... også til alle pigerne bag annoncerne bagest i Ekstra Bladet!

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen