Asylbureau svarer på læserspørgsmål

Artiklen her på nationen! om vikarfirmaet Asylbureau's måde at skaffe opholdstilladelser til afviste irakiske asylansøgere fik 398 kommentarer.

  • Her bliver de irakiske asylansøgere kørt til lufthavnen. Fire af dem, der blev sendt hjem i går, havde arbejde på hånden via firmaet Asylbureau. (Foto: Kenneth Meyer)
Her bliver de irakiske asylansøgere kørt til lufthavnen. Fire af dem, der blev sendt hjem i går, havde arbejde på hånden via firmaet Asylbureau. (Foto: Kenneth Meyer)
1/2
Næste »

- Sådan. Endelig er der nogen der tager ansvar, skrev nationen!-medlem stefan n. i en kommentar til artiklen om Asylbureau , der via vikararbejde vil skaffe opholdstilladelser til de irakere, der havde fået afslag på deres asylansøgning.

Men stefan n var rimelig alene - for langt, langt de fleste nationen!-medlemmer, mener nemlig at Asylbureaus initiativ nærmer sig landsforræderi. Britta S. skrev f.ex.:

Mærkeligt signal
- Syntes det er et mærkeligt signal de virksomheder sender, at de ikke vil hyre danske arbejdsløse, men gerne udviste flygtninge.

Vi burde hjælpe vores egne arbejdsløse først, og her tænker jeg da især på de indvandre der går rundt i ledighed på trods af en høj uddannelse - i stedet for de der er udvist af det danske samfund.

Lige nu sidder Kirstine Mose fra Asylbureau klar ved tasterne til at besvare spørgsmål fra dig - skriv dit spørgsmål som en kommentar til denne artikel - så svarer Kirstine M. Vi lukker for spørgsmål kl. 16.30.

Læs også

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet