Persondata politik

Eventkonge lover kæmpe julefest i Kokkedal

Hvis bestyrelsen siger ja, så kan Egedalsvænge i Kokkedal få en julefest de aldrig glemmer. Eventbureauet shout-cph melder sig nu på banen

  • Sådan så det ud, da shout-cph stod for jule-lys-tænding på Kongens Nytorv i 2007. Nu vil de gerne hjælpe Egedalsvænge i Kokkedal med at holde julefest.
« Forrige
Sådan så det ud, da shout-cph stod for jule-lys-tænding på Kongens Nytorv i 2007. Nu vil de gerne hjælpe Egedalsvænge i Kokkedal med at holde julefest.
1 af 2
Næste »
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.
 

Han har holdt Den lille Havfrues fødselsdage på Langelinie syv gange, han har arrangeret Coca-Colas VM-event på Kvæsthusmolen i 2010, og på det internationale plan har Magnus Holde-Brygvraa været med, da der var MTV Music Awards i Bella Center i 2006.

Coca Cola og Kongens Nytorv
- Og hvis jeg skal nævne et par julearrangementer, vi har lavet, så er der den store jule-lystænding på Kongens Nytorv, hvor borgmester Klaus Bondam tændte tusindvis af lamper, og jeg vil nævne Coca-Colas julekaravane, siger eventkongen Magnus fra shout-cph til nationen! i dag. '

Velvilje og tolerance
Han har - som de fleste andre danskere - gjort sig en del tanker om den aflyste juletræsfest i Egedalsvænge i Kokkedal, og med sin ekspertise indenfor events og julestemning, synes han, at han, det er på sin plads at give bestyrelsen et tilbud.

Vi kan, hvis de ikke vil
- Jeg forstår, at der er et problem at få nogen til at arrangere juletræsfesten og få nogen til at stille juletræer op. Og så vil jeg gerne vise den velvilje og den tolerance som gerne skulle gøre sig gældende, siger magnus, der mener at værdien, af den juletræsfest han tilbydder, ligger på den dyre side af 30.000, når man regner personale, pynt, opstilling og nedtagning sammen.

- Og vi har masser af erfaring og masser af personale og i den gode ånd vil vi gerne gøre det for dem, slutter Magnus.

nationen! har sendt Magnus's kontaktdata til nogle af de juleglade beboerer i Egedalsvænge.

Hvad tror du? Ender det med en kæmpe julefest i Kokkedal?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik