Her får Adam togbøde nummer 131: Systemet krænker mine rettigheder

Han er overfølsom over for infralyd, og lever en stor del af sit liv i toget. Systemet vil nemlig ikke hjælpe ham med et lille hus, langt ude på landet - systemet mener Adam skal tvangsindlægges  

  • Adam forstår ikke, at systemet ikke kan hjælpe ham med et lille billigt hus - langt væk fra alle andre mennesker og støjende maskiner. For tiden tager han fra by til by - og er oppe på 131 togbøder.
Adam forstår ikke, at systemet ikke kan hjælpe ham med et lille billigt hus - langt væk fra alle andre mennesker og støjende maskiner. For tiden tager han fra by til by - og er oppe på 131 togbøder.
1/4
Næste »

- Jeg sidder nu igen uden penge.

- Jeg skal have 400 om mandagen og 600 kr om torsdagen.


SMS til en sulten Adam

Min lommepengeforvalter krænker mig
- Men af en eller grund er der altid problemer med de penge, jeg skal have om mandagen.

- Det er som om min 'lommepengeforvalter' i kommunen helt har glemt, at jeg også borgerlige rettigheder.

Fik førtidspension i 1986
Sådan lyder det fra Adam, der den seneste måned har sendt i omegnen af 30 mails til nationen!, om den triste situation han er havnet i.

 

Adam - som har været på førtidspension siden 1986 -  er nemlig overfølsom over for infralyd - lydbølgerne, som kun meget få kan høre. Og i snart 30 år har han kæmpet for at hjælp af systemet, som har svaret igen med at idømme ham to behandlingsdomme og efterfølgende tvangsindlægge ham. Adam blev senest udskrevet i 2012, men fordi han ikke kan tåle lyde, så kan han heller ikke bo i de 'almindelige' lejligheder, som kommunerne kan tildele folk:

Infralyd fra store maskiner
- Nej, jeg måtte sige den seneste lejlighed op efter 3 måneder.

- Infralyden kommer fra maskiner, store maskiner, og det en tortur at gå i f.ex. Netto eller Fakta, hvor der er køleapparater, der laver lyde.

- Udsugningsanslæg er også et problem. Og diesel-motorer. Og det er jo et problem, når man som jeg gør, ofte tager med toget, lyder det fra Adam, der i sidste uge fik sin 131. kontrolafgift.

Drømmer om et hus langt ude på bøhlandet
- Jeg har vist kommunen et lille hus på Lolland, som koster 149.000. Der er ingen oliefyr, der er ingen køleskab, og ingen maskiner.

- Jeg skal bare låne 25.000 til udbetaling/indskud, og så kan jeg leve af min førtidspension.

- Men i morgen skal jeg i retten for 3. gang, og jeg regner faktisk med at de giver mig en behandlingsdom, og at den ender med at jeg skal tvangsindlægges, fordi jeg ikke vil spise deres psykofamarka.

- Hvorfor kan man dog ikke bare få lov til at være borger, siger Adam, men hvad siger du?

Hvad stiller man op med sådan en som Adam?

Skal kommunen låne 25.000 kr til førtidspensionisten Adam, så han kan købe det hus til 149.000 kr, han har kig på?

Eller skal systemet bruge 100.000-vis af kroner på at tvangsindlægge ham?

Hvad tror du vil være den bedste løsning for hjemløse Adam, der er overfølsom over for infralyd og har været på førtidspension siden 1986?

Hvad tror du vil være den billigste løsning for hjemløse Adam, der er overfølsom over for infralyd og har været på førtidspension siden 1986?

Se resultat

Hvad tror du vil være den bedste løsning for hjemløse Adam, der er overfølsom over for infralyd og har været på førtidspension siden 1986?

Hvad tror du vil være den billigste løsning for hjemløse Adam, der er overfølsom over for infralyd og har været på førtidspension siden 1986?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Adam synes vagterne på banegårdene er grove

Jeg vil kort beskrive en tendens jeg synes at have lagt mærke til ude paa de danske banegaarde hvor der bliver bedrevet personforfølgelse paa en bestemt befolkningsgruppe - primært de sociale tabere og de psykiske mentale tabere ligesaa og flygtninge og bare generelt de der ikke ligner almindeligheden smaaborgerlig.

Er selv sidste blevet regulært overfaldet af to vagter, da jeg gik hen og paapegede at kvinden, de var i gang med at krænke, fordi hun forkasteligt sad paa en trappe og snakkede ud i luften, også havde rettigheder.

jeg bad dem om at arte sig i henhold til dansk medunderskrift paa menneskerettighedserklæringen som er at den giver borgerne rettigheder mod ikke at skulle udsættes for personforfølgelse eller andet som jeg saa sidste aar saa dem krænke en kvinde de provokerede og tjattede til for at faa hende til at forsvinde. Da jeg meddelte mig at de skulle lade være gik den ene vagt amok paa mig og havde det ikke været fordi noget i denne vagt forhindrede ham i at gøre dét han ville nemlig smadrer mig.   Men han gjorde kun hvad gjorde tog mig voldsomt Haardt i venstre arm 

Og slæbte mig væk. Men tagene.saa voldsom fat at jeg var nødt til at tage paa skadestuen og blive registreret mine saa.

Paa Skanderborg banegaard ringer de efter politiet for et godt ord.  Dvs. Hvis man formaster sig at gaa udenfor for at ryge og efterlader sovepose og liggeunderlag saa bliver man fjernet af politiet som bliver tilkaldt fordi man spørger  om hvad problemet er og saa en af gulvfejerne der fuldstændig i selvsyn og begynder at vrøvle om at han var lige ved at lukke banegaarden ned fordi disse to ting stod i hjørnet i ventesalen. 

Det var noget med bombetrussel og lignende. 

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i nationen!
Hent flere