nationen

Jensens Bøfhus lukker: Odense-borgere jubler

For fire år siden lukkede Franck A i Odense, for at give plads til Jensens Bøfhus. Nu lukker bøfhuset og giver plads til Franck A.

  •  SÅ skal vi fandme ind og have et eller andetm skriver en glad Charlotte V til sine Facebook-venner John og Niller, efter at have læst nyheden om, at Jensens Bøfhus i Jernbanegade i Odense lukker - og genopstår som Franck A. Arkivfoto
SÅ skal vi fandme ind og have et eller andetm skriver en glad Charlotte V til sine Facebook-venner John og Niller, efter at have læst nyheden om, at Jensens Bøfhus i Jernbanegade i Odense lukker - og genopstår som Franck A. Arkivfoto

- Godt gået, det blir spændende.

- Var på date med min kone på Franck A 29/10-69

Fanme på tide
Sådan skriver Erik S i en af de 98 kommentarer, der er kommet på Fyens.dks Facebookside i en tråd, der handler om, at Jensens Bøfhus lukker sin restaurant i Jernbanegade i Odense. Og Erik er ikke den eneste, der er begejstret for lukningen. Når bøfhuset er flyttet, er det nemlig planen at genåbne det åbenbart legendariske Odense-gå-i-byen-sted Franck A:

- Det var (undskyld mit sprog) fandeme på tide!

- Endelig ser Palle Skov lyset. Franck A var i tidernes morgen mit yndlings gå i byen sted, skriver Kathrine P, og Nanne B og Sofie S er allerede ved at planlægge en tur i byen:

Stamstedet tilbage - hvad med børnene?
- vi får vores stamsted igenNok ikke helt det samme her efter 5-10 år, med mand og børn, meeen, skriver Nanna.

- Det har vi ventet længe på.. tror du stadig det er den samme afryder,svarer Sofie, men hvad tror du?

Franck A lukkede i 2013. Tror du, det bliver en succes, når det genopstår?

nationen! har forsøgt at få svar på, hvorfor Jensens Bøfhus lukker en restaurant, men blev bedt om at sende en mail. På Jensens.com er der ingen pressemeddelelse om lukningen - faktisk er seneste pressemeddelelse fra marts sidste år. 

Se også: Jensens 'brutale' Bøfhus lagt for had på nettet  

Franck A

Marius Franck-Andersen, født i Randers i 1884, efter 1. verdenskrig og købte 'Den nye Vinstue' i Jernbanegade i 1923.

Franck A. fyldte sin beværtning med en lavine af pyntegenstande - porcelæn, malerier og brugskunst, og i årtier havde stedet kultstatus - ifølge fyens.dk på linje med Hviids Vinstue i København eller Duus' Vinkælder i Aalborg.

Franck A lukkede i 2013.

Kilde: Fyens.dk

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i nationen!
Hent flere
Kom EKSTRA i dybden
Hent flere