nationen

SF'er om indvandrere: Personfarlig kriminalitet skal udløse en billet hjem

Fadi Kassem vil være venstrefløjens stærke stemme i integrations-debatten. Med tilbud om hjemrejsebilletter til kriminelle og krav om at forældre skal arbejde i stedet for at modtage kontanthjælp.

  • - Det er vigtigt, at de her bøller får klart at vide, at nu er det nok. De er med til at ødelægge tilværelsen for så mange, og jeg hader dem ikke, men jeg vil have, at de ændrer kurs, siger Fadi Kassem, der stiller op til byrådet for SF i Aarhus. Foto: Fadikassem.dk
- Det er vigtigt, at de her bøller får klart at vide, at nu er det nok. De er med til at ødelægge tilværelsen for så mange, og jeg hader dem ikke, men jeg vil have, at de ændrer kurs, siger Fadi Kassem, der stiller op til byrådet for SF i Aarhus. Foto: Fadikassem.dk

- Tak Fadi Kassem.

- Det er mest værdibaserede meldinger fra fløjene, der fylder i medierne, men i dit indlæg fornemmer man ærlighed og virkelighed. Pøj pøj med din vej i politik.

Sådan skriver Morten P i en af de otte kommentarer, der er skrevet på Politiken.dk til et interview med SFs Fadi Kassem, der kommer med nogle ret så nye - og ret så barske - toner om den i hans øjne fejlslagne integrationspolitik.

Håber ikke du får problemer med dine holdninger
For Fadi - som stiller op til byrådet i Aarhus til kommunalvalget til november - står nemlig parat med hjemrejsebilletter til kriminelle indvandrere, krav om at forældre arbejder i stedet for at modtage kontanthjælp - og et råd til socialrådgivere om, at stille krav i stedet for at sende ballademagere på ture til Lalandia.

- Jeg håber ikke, du får for mange problemer i SF med dine holdninger - jeg ønsker dig og din familie al mulig held og lykke.

Kommer med brugbare erfaringer
- Og ja, flere som dig - det må være vejen vi skal gå, skriver Else Else C. A i en an de andre kommentarer på Politiken.dk og på Politikens Facebook er der også gang i roseriet:

- Lyt til folk som ham. Han kommer med erfaringer som kan være brugbare, skriver Safa B i den pt. mest populære kommentar.

Men hvad tænker du? Kan man som SF'er bede folk om at opføre sig ordentligt - og hvis de siger nej, bede dem om at rejse ud af Danmark?

SFs formand Pia Olsen Dyhr har også læst interviewet med Fadi - og skal man tro hende, så har han fat i noget helt rigtigt:

Skal Danmark tilbyde indvandrere, der begår personfarlig kriminalitet, en billet hjem?

Se resultat

Skal Danmark tilbyde indvandrere, der begår personfarlig kriminalitet, en billet hjem?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

På vegne af de indvandrere, der vil være en del af samfundet

- Vi skal tage fat, hvor det gør ondt, og sørge for, at migranter, der ikke vil være her, får valget mellem at rette ind eller rejse hjem.

- De, der begår personfarlig kriminalitet, skal tilbydes at rejse hjem. Selv om de er født her, skal de have et tilbud om udrejse.

- Jeg siger det på vegne af de indvandrere, som netop gerne vil være en del af samfundet. Vi skal ikke holdes nede, fordi danskerne er blevet skræmt af bøllerne.

 Jeg var meget i Gellerupparken, hvor andre unge også havde forældre, der var passive og i systemet. Bare et lille skub kunne have gjort en forskel for de forældre, om så min mor skulle pakke søm i en kasse, så havde hun i det mindste haft en grund til at stå op.

- Hvis socialarbejderne havde gjort deres arbejde og fokuseret på, at vi skulle gå i skole og finde jobs - i stedet for at lade os tage på diverse ferieophold i Lalandia og på Norsminde Kro - så ville der være kommet noget bedre ud af det.

Fadi Kassem til Politiken.dk (læs hele interviewet her)

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i nationen!
Hent flere