Nyheder

Asylansøger voldtog 10-årig dreng i svømmehal

Gerningsmanden påberåbte sig, at han befandt sig i en ’seksuel nødsituation’

  • Arkivfoto
Arkivfoto

I svømmehaller i Tyskland og Sverige har sagesløse mindreårige på det seneste oplevet grove seksuelle krænkelser begået af asylansøgere, og og nu viser det sig, at også Østrig har været ramt.

En 20-årig mandlig irakisk asylansøger begik den 2. december en frygtelig voldtægt af en blot 10-årig dreng på et toilet i en offentlig svømmehal i hovedstaden Wien.

Se også: Asylansøgere sked og onanerede i tyske svømmehaller

Irakeren, hvis hustru og børn befandt sig i Irak, erkendte at han havde begået en forbrydelse, men han påberåbte sig, at han befandt sig i en ’seksuel nødsituation’.

Han oplyste, at han ikke havde haft sex i månedsvis og undskyldte sig med, at han havde haft en ikke-udløst seksuel energi, der måtte udløses, skriver den østrigske avis Kronen Zeitung.

Se også: Tysk svømmehal bandlyser flygtninge efter nye sexkrænkelser

Drengen, som led betydelige fysiske og psykiske smerter har oplyst, at han skreg af smerte, uden nogen havde hørt ham.

Efter overgrebet skulle gerningsmanden have moret sig ved at springe ud fra en vippe, men politiet kom og førte ham bort i blot håndjern og badetøj.

Gerningsmanden havde arbejdet som taxichauffør i Irak og var kommet til Østrig i september i fjor via den såkaldte Balkan-rute, som går gennem Østrig.

Han oplyste, at han også i Irak havde været seksuelt understimuleret. Derfor havde han der haft sex med en anden kvinde end sin hustru, som efter at havde født dem et barn ifølge manden konstant havde været syg.

Irakeren, der stadig er varetægtsfængslet og endnu ikke har fået sin straf, har erkendt over for østrigsk politi, at han udmærket vidste, at han ville påføre drengen ar.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag