Danske pepperoni-konger sælger livsværk for halv milliard

Virksomheden DK-Foods, der er Europas førende pepperoniproducent til pizzaindustrien, er blevet solgt til kapitalfond

  • De to danskere, der er Europas førende pepperoni-producenter, kan se frem til en bunke millioner. (Foto: Jakob Jørgensen)
De to danskere, der er Europas førende pepperoni-producenter, kan se frem til en bunke millioner. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den midtjyske duo Steffen Ramsgaard og Per Fischer Larsen har solgt deres virksomhed DK-Foods, der er Europas førende pepperoniproducent til pizzaindustrien.

Det skriver Børsen.

Køberen er kapitalfonden Maj Invest, der overtager 70 procent af virksomheden for en pris på omkring 500 millioner kroner, erfarer erhvervsavisen.

Virksomheden startede i 2003, og pepperoni-kongerne beholder altså de 30 procent.

- Da vi startede, var vi sikre på, at ingen af vores børn skulle overtage. Derfor har vi hele tiden været bevidste om, at der var nogle andre, som skulle drive det videre, så virksomheden også ville eksistere om 20-30 år. Og nu passede det så med, at den rigtige partner dukkede op, siger Per Fischer Larsen, direktør og medejer til avisen.

Han skal nu være ansat, hvilket han lige skal vænne sig til.

- Når man er i en salgsproces, bliver man bevidst om, at vi også sælger vores selvstændighed. Nu bliver vi ansatte, og det er jo en helt anden situation, men vi tror på et godt ægteskab, siger Per Fischer Larsen.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere