TV: Her dræber Israel top-terrorist

Konflikten i Gaza mellem Israel og Hamas fortsætter for fuld styrke, og adskillige raketter er blevet affyret i dag. Fredsmægler håber på våbenhvile i dag

  • Videoen kan desværre ikke vises

Se videoen fra det israelske forsvar, som angiveligt dræber terroristen Ahmed Nahel.
----------------------------------------

Mandag blev endnu en blodig dag i Gaza.

Mens det civile dødstal dagligt stiger drastisk, udgiver det israelske forsvar gladeligt videoer af deres missilangreb på palæstinensiske mål.

Flere ledende Hamas-folk er blevet slået ihjel af israelerne, men ifølge nyhedsbureauet AP har mindst 24 civile palæstinensere også mistet livet på blot 24 timer. Siden onsdag har antallet af sårede nået mere end 700 civile, hvoraf 225 er børn.

Læs også:

Se også: Israel: Raketchef i Hamas dræbt i Gaza

Ifølge det israelske forsvar bruger Hamas konsekvent civilbefolkningen som menneskelige skjold. Hamas-ledere skjuler våbenarsenaler i boligblokke med civile palæstinensere, og søger ly på hospitaler, hvis de selv er i skudlinjen - og derfor bliver mange uskyldige ramt af angrebene.

Terrorist dræbt af missiler
Søndag har Israel frigivet optagelserne af et dødeligt angreb på en terrorist. Ifølge flere israelske medier, var det den 'globale jihad terrorist' Ahmed Nahel, der her blev dræbt af to missiler.

Hamas har svaret igen på den israelske offensiv ved at sende hundredevis af raketter ind over grænsen til deres forhadte naboland. Alene i dag er 75 sendt afsted, hvoraf en ramte ned i en tom skole.

Læs også:

Se også: Israel bomber tv-station: Seks kvæstet

Alt dette sker samtidig med, at Egypten - med hjælp fra Tyrkiet og Qatar - forsøger at forene parterne i en våbenhvile. Israels top og Hamas står langt fra hinanden, men en anonym, egyptisk kilde, der er tæt på forhandlingerne, håber på, at der kommer en løsning i løbet af mandag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Besøg Malene i Igaliku via computer
Maniitsoq Musikskole sendte afbud
Videnskabsmarch gennemført i Kangerlussuaq
Hvem laver Aasiaats flotteste sneskulptur?
Ordet eskimo er forbeholdt eskimoer
Kitesurfing på grønlandsk isbjerg
sermitsiaq.ag