Egypten ser tegn på våbenhvile i Gaza

Præsident Mohamed Mursi mener, at en våbenhvile vil komme i stand i Gaza snart

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Egyptens præsident, Mohamed Mursi, siger, at hans regering er i kontakt med både israelerne og palæstinenserne, og at der er tegn på, at parterne vil få en våbenhvile i stand snart. Men der er ingen garantier, hedder det.

- Der er visse tegn på, at der komme en våbenhvile snart, siger Mursi, som understreger, at den egyptiske regering fører meget omfattende drøftelser med både israelerne og palæstinenserne.

Forinden havde ministre fra Den Arabiske Liga støttet Egyptens bestræbelser på at får sikret en våbenhvile, som vil stoppe en israelsk offensiv i Gaza.

De arabiske ministre har også sendt en delegation til Gaza for at vise deres støtte.

Israelere gennemførte lørdag nye luftangreb i Gaza, hvor 15 palæstinensere blev dræbt.

I Tel Aviv var der også for tredje dag i træk luftangreb, og et israelsk anti-missil system skød øjensynligt en palæstinensiske raket ned, siger israelsk radio.

Israelsk ambulance-service oplyser, at ingen mennesker kom noget til under angrebet, hvor der blev hørt en eksplosion i byen.

Israelske fly havde tidligere lørdag bombet Hamas-regeringens bygninger i Gaza - blandt andet premierministerens kontor.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik