Politik

Hverdag igen: Romney med morgenhår på tanken

Nu må den republikanske præsidentkandidat selv fylde benzinslugeren op

  • Træt, hærget og uglet hår: Mitt Romney på en tankstation i La Jolla, Californien, to uger efter præsidentvalget. (Foto: reddit/ mkb95)
« Forrige
Træt, hærget og uglet hår: Mitt Romney på en tankstation i La Jolla, Californien, to uger efter præsidentvalget. (Foto: reddit/ mkb95)
1/2
Næste »

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Det er hverdag igen for den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney, 65, der for to uger siden var tæt på at sikre sig nøglerne til Det Hvide Hus i Washington.

Væk er livvagterne, chaufføren, rådgiverne og de tilbedende folkemængder. Nu må ekskandidaten selv køre ned på tanken og fylde benzin på firehjulstrækkeren.

- Mitt Romney på min lokale tankstation. Han ser træt og hærget ud, skriver Reddit-bruger mkb95, der lagde billedet på nettet.

- Jeg talte med ham i tre minutter, mens han fyldte benzin på. Jeg tror, at han er ved at flytte ind i et hus i La Jolla, tilføjer amatørfotografen.

Billedet af den noget forpjuskede Mitt Romney står i kontrast til den velfriserede, selvsikre præsidentkandidat, der forgæves forsøgte at fravriste Barack Obama magten.

Obama vandt valget med tre millioner stemmer, og det var et chok for Romney og republikanerne, der til det sidste troede, at sejren var hjemme.

Læs: Obama græd af glæde

Mitt Romney, der er god for over en milliard kroner, har ejendomme i tre delstater i USA. Men det ventes, at han vil slå sig ned ved kysten i La Jolla, Californien, hvor han er ved at renovere en villa.

Han planlægger at udvide villaen for 12 millioner dollar - cirka 70 millioner kroner - men så bliver huset til gengæld også 1000 kvadratmeter og udstyres med elevator til garagen.

Byggeplanerne er så omfattende, at rigmanden har været nødt til at hyre en lobbyist for at få tilladelserne godkendt hos kommunen.

Læs: Romney alene i verden

Mitt Romney har forsøgt at holde lav profil siden valgnederlaget og har kun tidligere vist sig offentligt, da han tog fru Ann til premiere på vampyrfilmen 'Twilight: Breaking Dawn - Part 2'

Men han formår stadig at jokke i spinaten. Han fik sit eget parti på nakken, da han efter valget sagde, at Obama kun vandt, fordi han havde givet sorte, latinoerne og de unge vælgere ’store gaver’.

Læs: Romneys problem var sort-hvidt

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk