Politik

Venstres Ungdom støtter ulovligt hashsalg

VU i Aarhus har doneret penge til den ulovlige coffeeshop Smokenhagen i København. – Vi støtter kampen for personlig frihed, siger formanden

  • 31-årige 'Cutter' ruller en joint bag disken i Smokenhagen, hvor han også sælger hash og giver gode råd om dyrkning af cannabisplanter. (Foto: Ekstra Bladet)
31-årige 'Cutter' ruller en joint bag disken i Smokenhagen, hvor han også sælger hash og giver gode råd om dyrkning af cannabisplanter. (Foto: Ekstra Bladet)
1/2
Næste »

Den omdiskuterede coffeeshop Smokenhagen i hjertet af København sælger fortsat hash over disken på ulovlig vis, selv om det vakte stor harme på Christiansborg, da ejeren for 14 dage siden stod frem og fortalte om den ulovlige handel på både DR og TV 2.

Khodr ’Cutter’ Mehri fortalte, at han har åbnet butikken for at sætte fokus på en legalisering af hash i Danmark, og det har nu givet pote i form af politisk støtte fra Venstres Ungdom i Aarhus, som endda støtter Smokenhagen økonomisk med penge til huslejen.

Læs også:

Se også: Københavnsk butik sælger hash over disken

- Vi har doneret et mindre økonomisk beløb for at sende en besked til politikerne - særligt Venstre. Kriminaliseringen af hash er et problem, fordi man tager friheden fra folk. Som det er nu, er folk jo ved at blive statens malkekøer, siger hun.

- Men I støtter jo noget ulovligt.

- Vi støtter en frihedskamp, som vel at mærke er en kamp uden ofre. Hvis det gør os til medskyldige, så fint med mig. Vi er medskyldige i en frihedskamp, siger Horsbøl og understreger:

- Ved at legalisere hash bekæmper vi jo også rockere og indvandrerbanders hashsalg. Politiets ressourcer bør og skal bruges anderledes.

Læs Ekstra Bladet onsdag:

- Reportage fra Smokenhagen

- Ejeren: Politiet lukker os ikke

- Venstre: Ikke noget der forarger

Er det i orden, at VU donerer penge til ulovligt hashsalg?

Se resultat

Er det i orden, at VU donerer penge til ulovligt hashsalg?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere