Politik

Venstres Ungdom støtter ulovligt hashsalg

VU i Aarhus har doneret penge til den ulovlige coffeeshop Smokenhagen i København. – Vi støtter kampen for personlig frihed, siger formanden

  • 31-årige 'Cutter' ruller en joint bag disken i Smokenhagen, hvor han også sælger hash og giver gode råd om dyrkning af cannabisplanter. (Foto: Ekstra Bladet)
« Forrige
31-årige 'Cutter' ruller en joint bag disken i Smokenhagen, hvor han også sælger hash og giver gode råd om dyrkning af cannabisplanter. (Foto: Ekstra Bladet)
1/2
Næste »

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Den omdiskuterede coffeeshop Smokenhagen i hjertet af København sælger fortsat hash over disken på ulovlig vis, selv om det vakte stor harme på Christiansborg, da ejeren for 14 dage siden stod frem og fortalte om den ulovlige handel på både DR og TV 2.

Khodr ’Cutter’ Mehri fortalte, at han har åbnet butikken for at sætte fokus på en legalisering af hash i Danmark, og det har nu givet pote i form af politisk støtte fra Venstres Ungdom i Aarhus, som endda støtter Smokenhagen økonomisk med penge til huslejen.

Læs også:

Se også: Københavnsk butik sælger hash over disken

- Vi har doneret et mindre økonomisk beløb for at sende en besked til politikerne - særligt Venstre. Kriminaliseringen af hash er et problem, fordi man tager friheden fra folk. Som det er nu, er folk jo ved at blive statens malkekøer, siger hun.

- Men I støtter jo noget ulovligt.

- Vi støtter en frihedskamp, som vel at mærke er en kamp uden ofre. Hvis det gør os til medskyldige, så fint med mig. Vi er medskyldige i en frihedskamp, siger Horsbøl og understreger:

- Ved at legalisere hash bekæmper vi jo også rockere og indvandrerbanders hashsalg. Politiets ressourcer bør og skal bruges anderledes.

Læs Ekstra Bladet onsdag:

- Reportage fra Smokenhagen

- Ejeren: Politiet lukker os ikke

- Venstre: Ikke noget der forarger

Afstemning

Er det i orden, at VU donerer penge til ulovligt hashsalg?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk