TV: Minister fyret for fræk brystvideo

Costa Ricas viceminister for ungdom og kultur, Karina Bolanos, har fået sparket efter hun er dukket letpåklædt op i video på nettet. SE DEN HER

  • Karina Bolanos er flov over videoen, som hun lavede i 2007. Nu er hun fyret fra regeringen (Foto: Screendump fra video)
Karina Bolanos er flov over videoen, som hun lavede i 2007. Nu er hun fyret fra regeringen (Foto: Screendump fra video)
1/4
Næste »

Her er en politiker, der forstår at få de mandelige vælgere til at spærre øjne og ører op. Desværre er hun lige blevet fyret fra regeringen i Costa Rica, for at vise lidt for meget hud.

39-årige Karina Bolanos var indtil denne uge viceminister for ungdom og kultur. Men en video, hvor ministeren sender en fræk kærlighedserklæring fra sin seng, kun iført undertøj, er netop dukket op på nettet.

- Jeg savner dig, og elsker dig af hele min sjæl, siger Karina Bolanos på spansk i en sensuel tone, og fortsætter:

- Alt hvad du ser her er dit, siger hun, mens hun rører ved sit ene bryst og sender luftkys ind i kameraet. Angiveligt til hendes daværende elsker.

Se også:

Politiker Politik - 10. maj 2012 TV: Politiker smider tøjet under valgkampagne

Set en million gange
Videoen er fra 2007, og er blevet spredt på nettet en del hurtigere end almindelige videoer, hvor politikere taler til et kamera. I skrivende stund er den blevet set over end en million gange, og trods dens oprindelsdato, har landets præsident altså valgt at afskedige Karina Bolanos.

- Selvom (videoen, red.) er direkte relateret til Bolanos privatliv og ikke hendes arbejde som en offentlig tjenestemand, er hun blevet sat af sin stilling, så hun kan tage stilling til dette i private omgivelser, skriver Costa Ricas kulturministerium i en pressemeddelelse, oplyser CNN.

Jeg skammer mig ikke
Den afsatte minister mener, det er dybt uretfærdigt, at hun har mistet sit job på denne baggrund. Hun mener ikke, hun har fået en chance for at forsvare sig selv, og understreger at videoen er optaget for flere år siden, da hun var separeret fra sin mand, som er medlem af kongressen i Costa Rica.

Se også:

Screen shot 2012-01-31 at 2.58.01 PM Samfund - 31. jan. 2012 TV: Hysteriske kvinder i topløs demonstration

- Det er en meget gammel og meget personlig video, der gør mig utrolig flov over for Costa Ricas folk, og jeg undskylder, især overfor ungdommen som jeg repræsenterer. Men samtidig indeholder den ikke noget, jeg burde skamme mig over, og jeg mener dette er en uretfærdig handling, siger hun.

Ifølge Bolanos, er det en computerteknikker, som hendes familie havde hyret til at installere sikkerhedsprogrammer, der har stjålet videoen, i et forsøg på at afpresse politikerfamilien for penge.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Vittus indbød USA til øget samarbejde
De vil volden i forkøbet
Arktisk topmøde om langsigtet økonomisk samarbejde
Valgkandidater fra IA vil arbejde for Arktisk Zoologisk Have
Lær at tage fede billeder i Sisimiut
Se fotos: Sådan fjerner man en lavine
sermitsiaq.ag