Politik

'Re-erection'-kampagne afløser penis-skandale

Oprejsning: Tidligere kongresmedlem, der måtte forlade posten efter at have sendt et billede af en bule i underbukserne til 21-årig kvinde, vil være borgmester i New York

  • foto: AP
foto: AP

47-årige Anthony Weiner vil stille op som borgmester i New York.

Det skriver New York Post, der skriver at han har startet sin 're-erection campaign'.

Weiner er tidligere kongresmedlem for demokraterne, men måtte trække sig efter en skandale. Han sendte bl.a. et billede af underbuksner med en solid bule i til en 21-årig kvinde via twitter.

I første omgang påstod han, at kontoen måtte være hacket, men erkendte senere at billedet var sendt til mindst seks kvinder.

Og det går jo ikke overthere.

Den nu tidligere toppolitiker er gift med Huma Abedin, der arbejder for udenrigsminister Hillary Clinton, der om nogen kan give gode råd til, hvordan man klarer sig igennem, når mandens seksuelle eskapader trækker overskrifter. Da skandalen blev afsløret, kom det oven i købet frem, at Huma Abedi var gravid med parrets første barn.

Ifølge New York Post har Weiner et valgkampbudget på 4,5 millioner dollar - godt 27 millioner kroner.

Siden skandalen har der været stille om den 47-årige, men han gav et interview til radiokanalen WNYC, muligvis for at bane vejen for et politisk comeback.

- Jeg angrer fortsat. Jeg har betalt en høj pris, men jeg er fortsat optaget af de samme ting, som jeg var som kongresmedlem. Jeg beklager overfor dem jeg har skuffet, sagde han.

Angiveligt har han kontaktet flere tidligere ansatte for at få dem til at arbejde for ham igen.

Det kan være vejen til en ny politisk post.

Eller oprejsning om man vil.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere