Persondata politik

Isaac ødelægger Mitt Romneys fest

Den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney risikerer at blive overskygget af tropisk storm

  • Partikonventet i Tampa, Florida, er Mitt Romneys store chance for at præsentere sig for den brede amerikanske befolkning. Men stormen Isaac truer med at kaste skygger over festlighederne. (Foto: AP)
« Forrige
Partikonventet i Tampa, Florida, er Mitt Romneys store chance for at præsentere sig for den brede amerikanske befolkning. Men stormen Isaac truer med at kaste skygger over festlighederne. (Foto: AP)
1 af 3
Næste »

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.
Grønland - Seneste nyt
 

Det er Mitt Romneys store fest. Han skal nomineres som republikanernes præsidentkandidat, og millioner af amerikanere vil tænde for fjernsynet for at høre hans takketale og lære ham bedre at kende.

Men nu truer stormen Isaac med at ødelægge festen.

Mitt Romney, 65, skal kæmpe om mediernes opmærksomhed i konkurrence med den tropiske storm, der er på vej mod storbyen New Orleans i Louisiana. Og ind til videre har Isaac stjålet rampelyset.

Republikanerne har allerede været tvunget til at udskyde åbningen af konventet til på tirsdag på grund af uvejret. Det har medført ændringer i planerne, så flere prominente navne ikke kommer på scenen i bedste tv-sendetid.

Samme kurs som Katrina
Isaac, der ligger på samme kurs som orkanen Katrina i 2005, ventes at ramme Louisiana og Alabama natten til onsdag.

Mitt Romney skal ifølge planen acceptere nomineringen som partiets præsidentkandidat med en dundertale torsdag aften.

Kun vejrguderne kan vide, hvordan situationen langs den amerikanske golfkyst ser ud på det tidspunkt. Men mon ikke republikanerne bør holde