Persondata politik

DF'er: Meld jer dog ud af 3F

Hans Kristian Skibby opfordrer alle 3F-medlemmer, der er trætte af blokaden af Vejlegården til at melde sig ud af fagforeningen

Seneste i Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Grønland - Seneste nyt
 

Sagen om Vejlegården har fortsat ikke lagt sig selv ned.

D. 4. august planlægger en gruppe Enhedslistefolk fra Billund en større støtteaktion til 3F's blokade af Restaurant Vejlegården, og nu opfordrer Dansk Folkepartis erhvervsordfører, Hans Kristian Skibby, direkte medlemmer af 3F, der ikke sympatiserer med deres fagforenings blokade, til at melde sig ud.

Læs Også: Se også: Danskerne vil forbyde blokader

- En god måde at synliggøre det på er at melde sig ud af deres fagforeninig. Så det synes jeg, de skal gøre. Det er en helt forkert fremgangsmåde, som 3F er ude i. Kan man da ikke starte med mange af de restauratører, som ikke lever op til 3F’s egne minimumskrav? siger Hans Kristian Skibby til ekstrabladet.dk.

- Selvfølgelig er jeg ikke ude på at lukke 3F. Så mange vil jo ikke melde sig ud. Men hvis det her er groft uforeneligt med sit fagforeningsmedlemskab, så meld jer ud, lyder det fra DF'eren.

Læs Også: Se også: Eksperter: Kampen om Vejlegården bliver en udmattelseskrig

Den symbolske blokade af Vejlegården har varet siden marts. 3F er utilfredse med, ar restauratøren, Amin Skov, har tegnet overenskomst med Kristelig Fagbevægelse, som bl.a. betyder ringere timeløn, længere arbejdsuge og manglende regler for overarbejde for de ansatte.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik