Persondata politik

Journalist blev smidt ud

Sikkerhedsfolk smed journalist ud på Helle Thorning-Schmidts pressemøde

« Forrige
Næste »

Seneste i Nyheder

Mest læste i Nyheder

Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Grønland - Seneste nyt
 

Se manden blive smidt væk i tv-klippet herover
-----------------------

En højtråbende journalist blev her til formiddag smidt ud fra statsminister Helle Thorning-Schmidts pressemøde i Statsministeriet.

Journalisten havde sat sig midt for på første række lige ud for statsministeren, så hun ikke kunne undgå at få øje på ham, da han bad om ordet.

Da en anden journalist vil høre om Helle Thorning-Schmidt skatteforhold i 1999, da hun var medlem af Europaparlamentet, begyndte journalisten at røre på sig, fordi hun ikke ville svare om sine skatteforhold.

Han havde kort for inden haft held til at aflevere et stykke papir på hendes talerstol, uden at sikkhedsfolkene havde grebet ind, så derfor ville journalisten åbenbart hjælpe Helle Thorning-Schmidt.

- Personlige forhold om skat er personlige. Det kan pressen ikke gøre ved Helle. Hun skal ikke forfølges for sin skattesag i pressen. Det vil jeg fandme ikke finde mig i, sagde journalisten.

På det tidspunkt blev det for meget for sikkerhedsfolkene, der tog fat i journalisten og fulgte ham ud af lokalet.

Alle journalister med pressekort har adgang til statsminsiterens pressemøde, men det er yderst sjældent, at en journalist bliver smidt ud, fordi vedkommende er sur over, at han ikke har fået svar på sit spørgsmål

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik