Dansk politik

Her er Helles akutjob

Helle Thornings storstilede akutjobplan er netop nu ved at blive ført ud i livet. Se hvor i landet, der er akutjob at finde

Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

12.500

Så mange akutjob har statsminister Helle Thorning-Schmidt stillet i udsigt, at der bliver oprettet til de mange tusinde dagpengemodtagere, der snart vil falde ud af systemet.

En 'væsentlig del' af akutstillingerne skal være slået op inden årsskiftet, står der i regeringens akutplan. For umiddelbart efter nytår vil en stor gruppe stå uden dagpenge.

Men der er sandt at sige lang vej endnu for Helles akutplan. Således var der fredag kl. 8 blot 744 akutstillinger at søge. Dertil kommer dog, at ansøgningsfristen for nogle akutjob er overskredet, og derfor er disse job ikke længere en del af statistikken.

Læs også:

Se også: Se de få jobs, 12.585 danskere kæmper om

Læs også:

Se også: Helles tilbud til 12.500 langtidsledige 3F’ere: 36 akutjob

Trods den noget gumpetunge start for akutplanen, er Thorning stadig fortrøstningsfuld.

- Vi skal op på 12.500 job. Og det håber jeg, at vi kommer snarligt, sagde hun forleden til ekstrabladet.dk.

På kortet i toppen af artiklen kan du se, hvor mange danskere rundt omkring i landet, der står til at miste dapengeretten den kommende tid - og hvor mange akutjobopslag, der er i den enkelte region.

Er du på mobil kan du åbne kortet her.

Er du i risikogruppen og står til at miste dagpengene i januar 2013, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv til 1224@eb.dk eller: Send en SMS til 1224. (pris: alm. SMS-takst)

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik