Krav fra Özlem: Du skal redde dagpengeofre, Annette

SF's enfant terrible begynder at røre på sig igen - i minutterne efter Vilhelmsens sejr

  • Özlem Cekic vil have en løsning for de mange dagpengeofre, før hun selv får en løsning på sin SF-fremtid. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Özlem Cekic vil have en løsning for de mange dagpengeofre, før hun selv får en løsning på sin SF-fremtid. (Foto: Jacob Ehrbahn)

SF's stormombruste folketingsmedlem, Özlem Cekic, var i minutterne efter Annette Vilhelmsens sejr som ny partiformand ikke sen til at komme med gode råd.

På spørgsmålet om, hvordan Cekic nu ser sin egen formand, svarede Özlem, at det problem har Annette Vilhelmsen ikke tid til at tage sig af lige nu.

Læs Også:

Vilhelmsen og Krag i den sidste offentlige debat Dansk politik - 13. okt. 2012 Jordskredssejr til Vilhelmsen

- Det har hun slet ikke tid til. Det allermest vigtige for en ny formand er at skaffe SF nye resultater, siger Özlem Cekic og fortsætter:

- Det savner mange medlemmer savner – og så skal hun få lavet en finanslov. Og så håber jeg, at de flere tusinde mennesker, der står til at ryge ud af dagpengesystemet, får en løsning, siger Özlem Cekic.

Læs Også:

Se også: Möger: Jeg vil arbejde loyalt for Annette

Fra januar står tusindvis af mennesker til at mistre forsørgelsesgrundlaget, når dagpengeperioden ændres fra fire til to år.

Özlem Cekic har, siden hun bebude at stemme nej til regeringens skattereform i sommers, været strippet for al indflydelse i SF.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere