Dansk politik

Qvortrup: Lige lovlig kækt, Sass

Tidligere udtalelse rammer nu Sass som en boomerang efter ny afsløring, mener Henrik Qvortrup

  • Sass har været for kæk, mener Henrik Qvortrup (foto: Thomas Lekfeldt)
Sass har været for kæk, mener Henrik Qvortrup (foto: Thomas Lekfeldt)

Læs også: Sass går til modangreb

Da Henrik Sass Larsen for knap en måned siden blev renset af Ombudsmanden i sagen om den manglende sikkerhedsgodkendelse, struttede han af selvtillid.

- Det nærmeste, jeg kommer rockere, er, at jeg holder af rockmusik, lod S-gruppeformanden forstå.

Nu viser det sig, at Sass har været til julefrokost med en person fra rocker-miljøet. I lyset af hans tidligere udtalelse, ser det ikke smart ud, vurderer TV2's politiske kommentator, Henrik Qvortrup.

Læs:

Se også: Afsløring: Sass Larsen til julefrokost med rockerven

- Hans problem er, at han måske har udtalt sig lige lovlig kækt, da han sagde det med rockmusikken, konstaterer Qvortrup.

- Det var helt unødvendigt dengang. Der kunne han bare have gentaget, hvad han har sagt hele tiden: Jeg mødes med mange mennesker, og det har jeg lov til som politiker, siger Qvortrup.

Ikke noget kriminelt i julefrokosten
Således mener den politiske kommentator ikke, at selve det faktum, at Sass har været til julefrokost med en person med rocker-relationer, er det store problem for gruppeformanden.

- Jeg har svært ved at se, at der i sig selv er noget kriminelt i, at han går til den her julefrokost, siger den politiske kommentator.

- Jo, det er en dum sag for Sass, men jeg synes ikke, at den belaster ham specielt meget. Vi ved jo godt, at han har været sammen med Tommy Kamp, og vi ved godt, at nogen af typerne fra Køge måske ikke er Guds bedste børn, uddyber Henrik Qvortrup.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere