Villy dybt berørt af ulykke

Villy Søvndal er 'meget ked af og berørt over', at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i trafikulykke

Villy Søvndal er dybt berørt over, at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i en trafikulykke (Foto: Thomas Fredberg, Polfoto)
Villy Søvndal er dybt berørt over, at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i en trafikulykke (Foto: Thomas Fredberg, Polfoto)

I dag kom det frem, at det var den århusianske sundheds- og omsorgsrådmand, SF'eren Dorthe Laustsen, der i går blev alvorligt kvæstet i den voldsomme trafikulykke mellem Odder og Ørting i Østjylland.

Læs:

Se også: SF-politiker alvorligt kvæstet i bilulykke

Den nyhed har rystet SF-formand og udenrigsminister Villy Søvndal.

- Jeg er meget ked af og berørt over, at Dorthe og hendes mand er kommet så alvorligt til skade i en trafikulykke. Jeg kan forstå, at det for især Dorthes vedkommende er meget alvorligt. Det gør mig utrolig ondt, siger Villy Søvndal i pressemeddelelse.

- Alle I SF krydser nu fingre for, at Dorthe og hendes mand kommer på benene igen uden alt for store mén. De og deres familie er i mine tanker, siger Søvndal videre.

Læs også: Kolliderede med skraldebil: Kvinde i livsfare

Ulykken skete i går eftermiddags, da den 67-årige Dorthe Laustsen og hendes mand kørte med en påspændt trailer i sydlig retning ad Horsensvej mellem Odder og Ørting. Af uvisse årsager havnede de pludselig i den modsatte kørebane, hvor der skete frontalt sammenstød med en skraldebil.

Dorthe Laustsen ligger stadig på intensivafdelingen på Skejby Sygehus, men hun meldes efter flere operationer i stabil tilstand. Hun var dog en overgang i overhængende livsfare.

Føreren af skraldebilen - en 56-årig mand fra Odder - slap uskadt fra ulykken, og Dorthe Laustsens mand slap med mindre kvæstelser.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen