Ny ballade i SF: Özlem trodser gruppeformand

SF's gruppeformand Pernille Vigsø Bagge forsøgte i går at banke Özlem Cekic på plads - uden held

  • Özlem Cekic har bestemt ikke tænkt sig at høre efter, hvad gruppeformanden siger (foto: Tariq Mikkel Khan)
Özlem Cekic har bestemt ikke tænkt sig at høre efter, hvad gruppeformanden siger (foto: Tariq Mikkel Khan)

- Jeg kræver af folketingsgruppen, at vi stemmer ens.

LÆS: SF vil banke Özlem på plads

Så klar var udmeldingen fra SF's gruppeformand Pernille Vigsø Bagge til Berlingske, da hun i går kommenterede Özlem Cekics og senere også Lisbeth Bech Poulsens - udmeldinger om, at de vil stemme nej til den omdiskuterede skatteaftale.

LÆS: Özlem i oprør over skatteaftale
LÆS: Oprøret vokser: Top-SF’er stemmer imod skatteaftalen

Dog havde hun ikke lige fået kontakt til Özlem, der er i USA. Men rejsen afholdt ikke Özlem Cekic for at sætte sig til tasterne kort tid efter og understrege, at hun ikke vil høre efter, hvad gruppeformanden sagde,

'Jeg vil gerne gentage det, jeg har sagt siden i fredags, så ingen er i tvivl om mit standpunkt: Jeg er imod skatteaftalen der tager fra arbejdsløse, efterlønsmodtager, flex og førtidspensionister, handicappede borger for at hæve topskattegrænsen. Jeg mener aftalen er usolidarisk,' skriver hun på Facebook og fortsætter:

'Det mente jeg i fredags, det gør jeg i dag, og derfor vil jeg som folketingsmedlem følge min overbevisning og stemme imod en aftale, der tager fra bunden for at hæve en topskatte grænsen.Jeg vil gerne takke sf s landsledelse som valgte "kun" at tage skatteaftalen til efterretning og som understregede at mindre regulering af overførsler ikke er SF politik.' skrev hun på Facebook.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere