Kommentator: Dybt utroværdigt, Løkke

Lars Løkke Rasmussen bliver kaldt dybt utroværdig efter ekstrabladet.dk afslører familieferie i USA

  • Lars Løkke kaldes for 'dybt utroværdig' af kommentator Rasmus Jønsson. (Foto: Niels Hougaard)
Lars Løkke kaldes for 'dybt utroværdig' af kommentator Rasmus Jønsson. (Foto: Niels Hougaard)

Lars Løkke Rasmussen er slet ikke i Rio. Han har brugt de sidste tre dage på at være sammen med sin datter i Michigan, hvor hun har været på udveksling.

Alligevel har Venstre flere gange lagt maksimalt pres på regeringen i skatteforhandlingerne med den begrundelse, at Lars Løkke skulle til Rio.

Læs Også:

Se også: Arrogante Løkke

Og den måde at bruge oplysninger på bliver kaldt decideret utroværdig af politisk kommentator Rasmus Jønsson.

- Det er meget decideret tåbeligt at bruge som argument, når han ikke tager til Rio som det første. Og det er tilmed ekstremt utroværdigt, når Rio-turen og forhandlingerne dernede af Venstre er blevet brugt som argument for, at regeringen skulle stramme sig an og imødekomme Venstre. Det viser sig så, at han besøger sin datter. Det er meget utroværdigt, siger Rasmus Jønsson til ekstrabladet.dk og fortsætter:

Læs Også:

Se også: Qvortrup: Borgerkrig hos de borgerlige

- En oppositionsleder lever af troværdighed – han skal ikke komme med røverhistorier. Det her er jo også endnu et led i den fortælling, at oppositionen er beskyldt for ikke at være interesseret i et forlig - de vil bare genere regeringen, lyder det fra Rasmus Jønsson.

Reagerede først, da ekstrabladet.dk havde historien
Lars Løkke kritiseres også af TV2's politiske kommentator, der henviser til, at Lars Løkke først reagerede, da ekstrabladet.dk meldte sig på banen.

- Lars Løkke Rasmussens statusopdatering kom først, da hans pressefolk fandt ud af, at Ekstra Bladet var på vej med historien om, at Løkke slet ikke er kommet til Rio endnu, lyder det fra Henrik Qvortrup på TV2 NEWS.Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere