Nyt pres på departementschef i skattesagen: Ville ændre Helles frifindelse

Sagsbehandler forklarer, at han blev gjort opmærksom på, at tidligere departementschef i skatteministeriet Peter Loft ville have ændret afgørelsen i skattesagen

  • Peter Loft (foto: Lærke Posselt)
« Forrige
Peter Loft (foto: Lærke Posselt)
1/2
Næste »

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Nye oplysninger i skattesagen belaster den tidligere departementschef i Skatteministeriet Peter Loft yderligere.

Loft er under mistanke for at have forsøgt at omgøre afgørelsen i Helle Thorning og Stephen Kinnocks skattesag, så sidstnævnte skulle erklæres skattepligtig i Danmark.

Læs også:

rep-s_s-17_17-04-2010_4QAHV0J.jpg Dansk politik 28. nov. 2012 Se også: LIVE: Løkkes tidligere spindoktor: Sagen var livsfarlig for Venstre

Denne mistanke er blevet bestyrket af dagens forklaring i skattesagskommissionen fra sagsbehandler i Skat København Søren Hansen. Han var en af de få personer, der havde til opgave at afgøre sagen i august og september 2010.

Op til afgørelsen tydede alt på en frifindelse af Thorning og Kinnock, så han blev erklæret ikke-skattepligtig i Danmark. Men det var Peter Loft tilsyneladende ikke tilfreds med.

Efter et møde med Loft d. 1. september 2010 var skattechef i København Lisbeth Rasmussen 'oprevet', forklarer Søren Hansen.

- Hun fortæller, at hun har fået at vide af Peter Loft, at Stephen Kinnock skulle være skattepligtig i Danmark, lyder det fra Søren Hansen.

Han slår dog fast, at Lofts indvendinger ikke får nogen betydning for det videre sagsforløb, og et par uger senere slår afgørelsen da også fast, at Kinnock ikke har været skattepligtig i Danmark.

Følg live-opdateringer fra dagens afhøring i skattesagskommissionen herunder.Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk