Kommission undrer sig over hemmelighedskræmmeri om Corydon

Der har været lukket døre under et af punkterne i skattesagskommissionen i dag - efterfølgende mener formanden, at det var en fejl

  • Lisbeth Rasmussen bliver i dag afhørt for anden gang i dag (Foto: Thomas Sjørup)
Lisbeth Rasmussen bliver i dag afhørt for anden gang i dag (Foto: Thomas Sjørup)

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Dørene var lukket i skattekommission tidligere på dagen. Her skulle skattedirektør Lisbeth Rasmussen forklare overfor kommissionen om en samtale, hun har haft med nuværende finansminister Bjarne Corydon.

I sidste uge besluttede kommissionen, at der skulle være lukket døre, da Lisbeth Rasmussens bisidder havde forklaret, at der ville komme yderligere oplysninger frem om Stephen Kinnocks seksualitet. Men efter at have hørt Lisbeth Rasmussens forklaring, valgte formanden for kommissionen at forklare pressen, at de nu ikke længere var enige i dørlukningen:

- Vi mener ikke, at der overhovedet kom yderligere oplysninger om de punkter, end vi vidste i forvejen. Det rejser spørgsmålet, om vi kan omgøre beslutningen om dørlukning, sagde formanden Lars E. Andersen.

Hvornår det skal ske, ved formanden endnu ikke.

Flere af bisidderne bakkede formand Lars E. Andersen op - her i blandt Karolé Nemeth, der er bisidder for Troels Lund Poulsen. Da de blev hans tur til at give sin mening, gjorde han det klart, at han vil stille spørgsmål for åbne døre om det, der skete imens de var lukkede for offentligheden.Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik