Thorning afslører: Her er skattepapirerne

Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock har nu offentliggjort hele SKAT's afgørelse fra 2010

  • Homo-rygterne mod Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnock tog for alvor fart, da parrets revisor Frode Holm under skattesagen angiveligt sagde, at Kinnock var homoseksuel. (Foto: AP)
Homo-rygterne mod Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnock tog for alvor fart, da parrets revisor Frode Holm under skattesagen angiveligt sagde, at Kinnock var homoseksuel. (Foto: AP)

Helle Thorning-Schmidt var hurtigt på banen fredag, efter at homo-rygterne mod hendes mand Stephen Kinnock ramte de danske netaviser i forbindelse med parrets skattesag.

I en meddelelse på statsministerparrets vegne slog hun fast, at hun nu ville fremlægge hele den ni siders lange afgørelse fra SKAT København, der slog fast, at Stephen Kinnock ikke var fuldt skattepligtig i Danmark.

Det skal ske for at komme fremtidige beskyldninger til livs og give Skattesagskommissionen arbejdsro, inden de starter på de første afhøringer i næste uge, fortæller statsministerparret.

LÆS OGSÅ:

Se også: Engell: Trist og tragisk for Thorning

LÆS OGSÅ:

Se også: Spredte homo-rygter: Nu er Frode tavs

LÆS OGSÅ:

Se også: Thorning: Min mand er ikke bøsse

'Med fremlæggelsen gør vi, hvad vi kan, for at komme urigtige beskyldninger til livs og tilbagevise nogle af de usande påstande og spekulationer, der har været om os og vores familie.'

'Ikke fordi vi ønsker at sætte en ny standard for, hvad offentligt kendte personer skal eller bør offentliggøre. Men for at aflive myter og skabe klarhed, før Skattesagskommissionen går i gang med sit arbejde', skriver parret i meddelelsen ifølge Politiken.

Og som sagt så gjort. Så ved at klikke på nedenstående link kan offentligheden derfor for første gang læse, hvorfor Stephen Kinnock ikke var fuldt skattepligtig i Danmark.

SE ALLE NI SIDER HER

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere