Hækkerup på smuttur til Afghanistan

Forsvarsminister Nick Hækkerup (S) har været på et tre dage langt besøg i Afghanistan

  • Under sit tre dages besøg i Afghanistan har Nick Hækkerup bl. a. besøgt de danske styrker og den amerikansk øverstkommanderende for den internationale ISAF-styrke, general John R. Allen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
Under sit tre dages besøg i Afghanistan har Nick Hækkerup bl. a. besøgt de danske styrker og den amerikansk øverstkommanderende for den internationale ISAF-styrke, general John R. Allen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Forsvarsminister Nick Hækkerup (S) er søndag aften taget hjem fra et tre dage langt besøg i Afghanistan, hvor han blandt andet besøgte de danske soldate. Det oplyser Hærens Operative Kommando, HOK.

Besøget var Nick Hækkerups andet i Afghanistan, siden han i januar første gang besøgte de udsendte danske soldater som minister.

Denne gang blev det både til ophold og rundvisning i militærlejrene Camp Viking, Camp Tombstone og Camp Price, ligesom de danske styrker i Lashkar Gah, Kandahar og Mazar-e Sharif fik lejlighed til at hilse på forsvarsministeren.

- Det er de danske soldaters utrættelige indsats i Afghanistan, der gør Danmark i stand til at spille en vigtig rolle blandt de øvrige NATO-lande.

Sådan lød konklusionen fra ministeren - i følge HOK - da han besøgte de danske styrker i Helmand.

Under besøget i Afghanistan var forsvarsministeren også i hovedstaden Kabul. Her mødtes han med blandt andre den amerikansk øverstkommanderende for den internationale ISAF-styrke, general John R. Allen.

Også den afghanske forsvarsminister, Abdul Rahim Wardak, mødtes med den danske forsvarsminister.

/ritzau/

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk