Persondata politik

Brian Holm spurter ind på Frederiksberg - næstflest stemmer

Brian Holm står til kanonvalg nærmest uden at have ført kampagne på Frederiksberg

  • Brian Holm er nyt byrådsmedlem på Frederiksberg. (Foto: Polfoto)
Brian Holm er nyt byrådsmedlem på Frederiksberg. (Foto: Polfoto)
1 af 1

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.
Grønland - Seneste nyt
 

Cykelbossen Brian Holm står til at komme ind i byrådet på Frederiksberg som den næststørste konservative stemmesluger. I alt 786 har ifølge Ekstra Bladets oplysninger stemt på Holm ifølge de seneste tal fra fintællingen af stemmer på Frederiksberg Rådhus. Tallet skal dog tages med forbehold, da opgørelsen ind til videre kun er foreløbig. Ifølge Ekstra Bladets kilder fra De Konservative på Frederiksberg er man dog allerede begyndt at fejre Brian Holms positive resultat, da stemmeoptællingen i aftes allerede viste, at mange havde stemt personligt på den tidligere cykelrytter.

Det fine resultat skal ses i sammenhæng med, at Brian Holm kun har ført meget lidt valgkamp, samt at han var nummer 15 på de konservatives liste.

- Jeg er meget beæret, hvis det virkelig er sandt, at jeg kommer ind med næstflest stemmer, siger Brian Holm til Ekstra Bladet.

Både lokalavisen Enklaven samt Venstre på Frederiksberg har offentliggjort stemmetal, der viser at Brian Holm får næstflest stemmer efter borgmester Jørgen Glenthøj, som dog er stukket af fra både feltet og Brian Holm med sine i alt 7.938 personlige stemmer.

Brian Holm er i dag sportsdirektør for Omega Pharma-Quick Step.

Se også: Brian Holm tager to år mere som sportsdirektør

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik