Konen om skilsmissen fra Barfoed: Han var mig utro

Lars Barfoeds kone gennem fire år løfter sløret for årsagen til skilsmissen

Vibeke Sylvest og Lars Barfoed ankommer til Fredensborg Slot under russisk statsbesøg i 2010 (Foto: Claus Bjørn / Polfoto)
Vibeke Sylvest og Lars Barfoed ankommer til Fredensborg Slot under russisk statsbesøg i 2010 (Foto: Claus Bjørn / Polfoto)

Han står i spidsen for partiet, der værner om de klassiske familiedyder. Men privat er historien en anden: Konservatives formand, Lars Barfoed, skal skilles - og det er på grund af utroskab.

LÆS:

Se også: Barfoed skal skilles

- Min kommentar er, at det er rigtigt, at vi skal skilles. Jeg har begæret straks-skilsmisse på grund af Lars' utroskab, siger Vibeke Sylvest Barfoed til ekstrabladet.dk.

Hun har ikke yderligere kommentarer.

Lars Barfoed og juristen Vibeke Sylvest Barfoed blev gift i 2008 ved et diskret bryllup på Langeland. De boede indtil sidste år sammen i Kokkedal. I december flyttede Lars Barfoed til Frederiksberg - uden Vibeke, og nu skal de så skilles.

Deres forhold har tidligere været fremhævet i pressen, da Lars Barfoed var familieminister, da han var gået fra sin daværende kone og tre børn, fordi han var faldet for en yngre kvinde på jobbet - nemlig Vibeke Sylvest, som han senere giftede sig med.

Lars Barfoed bekræftede tidligere i dag overfor ekstrabladet.dk, at han skal skilles. Ifølge hans presserådgiver ønsker han ikke at udtale sig i forbindelse med Vibeke Sylvests udtalelser om årsagen til skilsmissen.

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen