Dansk politik

Konen om skilsmissen fra Barfoed: Han var mig utro

Lars Barfoeds kone gennem fire år løfter sløret for årsagen til skilsmissen

  • Vibeke Sylvest og Lars Barfoed ankommer til Fredensborg Slot under russisk statsbesøg i 2010 (Foto: Claus Bjørn / Polfoto)
Vibeke Sylvest og Lars Barfoed ankommer til Fredensborg Slot under russisk statsbesøg i 2010 (Foto: Claus Bjørn / Polfoto)

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Han står i spidsen for partiet, der værner om de klassiske familiedyder. Men privat er historien en anden: Konservatives formand, Lars Barfoed, skal skilles - og det er på grund af utroskab.

LÆS:

Se også: Barfoed skal skilles

- Min kommentar er, at det er rigtigt, at vi skal skilles. Jeg har begæret straks-skilsmisse på grund af Lars' utroskab, siger Vibeke Sylvest Barfoed til ekstrabladet.dk.

Hun har ikke yderligere kommentarer.

Lars Barfoed og juristen Vibeke Sylvest Barfoed blev gift i 2008 ved et diskret bryllup på Langeland. De boede indtil sidste år sammen i Kokkedal. I december flyttede Lars Barfoed til Frederiksberg - uden Vibeke, og nu skal de så skilles.

Deres forhold har tidligere været fremhævet i pressen, da Lars Barfoed var familieminister, da han var gået fra sin daværende kone og tre børn, fordi han var faldet for en yngre kvinde på jobbet - nemlig Vibeke Sylvest, som han senere giftede sig med.

Lars Barfoed bekræftede tidligere i dag overfor ekstrabladet.dk, at han skal skilles. Ifølge hans presserådgiver ønsker han ikke at udtale sig i forbindelse med Vibeke Sylvests udtalelser om årsagen til skilsmissen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik