Lars Løkke: Far skulle have været hjem i dag

Lars Løkke Rasmussen mindes sin far, Jeppe, som døde i går, 78 år gammel

  • Lars Løkke mindes sin far, som døde i går. (Foto: Thomas Sjørup)
Lars Løkke mindes sin far, som døde i går. (Foto: Thomas Sjørup)

Efter planen skulle Lars Løkke Rasmussens far, Jeppe Løkke Rasmussen, have været udskrevet i dag fra hospitalet.

Det fortæller den tidligere statsminister om sin far, der døde torsdag efter et langt forløb med prostatakræft, der til sidst tog livet af ham.

- Min far blev syg af kræft for fire år siden og fik dengang fjernet sin ene nyre. Jeg ved, at han har betragtet de seneste fire år som en ekstra bonus. Han passede sine ting til det sidste i bl.a. Græsted Vandværk, hvor han havde kvartalsafslutning, og han ville derfor ikke indlægges til behandling på Rigshospitalet, før han havde klaret den opgave. Han blev så indlagt i mandags otte dage siden og skulle efter planen have været udskrevet i dag, siger Venstres formand til Frederiksborg Amts Avis.

Læs Også:

Se også: Lars Løkkes far død

Lars Løkke Rasmussen fortæller, at hans far og mor kæmpede sig frem i livet. Både Lars Løkkes far og mor har gennem livet haft meget aktive roller i nordsjællandsk lokalpolitik.

- Hverken min far eller min mor kom fra store kår. De har kæmpet sig til det, de havde, fra lejlighed til parcelhus og har lagt vægt på, at deres børn fik en uddannelse og kom godt af sted. De var begge meget engagerede og vi diskuterede ofte samfundsforhold derhjemme og lærte, at man skulle yde for at kunne nyde, og at man også måtte tage et lokalt ansvar, fortæller Lars Løkke Rasmussen til avisen.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere