SF-minister: For meget mudderkastning

Handels- og investeringsminister, Pia Olsen Dyhr, opfordrer til at stoppe 'skyggeboksningen' i forbindelse med formandsopgøret i SF

Pia Olsen Dyhr prøver at få SF'erne til at slappe af (Foto: Rumle Skafte)
Pia Olsen Dyhr prøver at få SF'erne til at slappe af (Foto: Rumle Skafte)

Ved sidste formandsvalg i SF var det Villy Søvndal, Meta Fuglsang og Pia Olsen Dyhr, der kæmpede for at sætte sig i spidsen for partiet. Nu beder sidstnævnte om, at der kommer ro i den valgkamp, som ser blodigere og blodigere ud:

LÆS:

Se også: Næstformand blåstempler angreb fra SF-profil

- Diskussionen lige nu om SF's formandsvalg fokuserer alt for meget på proces, skræmmekampagne og mudderkastning. Jeg har selv deltaget i et formandsvalg tilbage i 2005, som i højere grad omhandlede politisk indhold, skriver Pia Olsen Dyhr på Facebook og tilføjer:

- Det tror jeg var nøglen til, at vi efterfølgende kunne se hinanden i øjnene og komme samlet og styrket videre. Jeg vil kraftigt opfordre kandidaterne (og deres hold) til, at holde sig inden for samme konstruktive spor.

LÆS:

Se også: Engell: Nu er sablerne trukket i SF

Senest har SF's politisk ordfører, Jesper Petersen, været ude i et voldsomt angreb, hvor han advarede imod at stemme på Annette Vilhelmsen.

Pia Olsen Dyhr skriver på Facebook, at en formandskandidat selvfølgelig skal testes - men at det skal være på holdninger og politisk indhold.

- Vi har brug for klare politiske svar, så det står klart for SF's medlemmer, hvad de skal vælge imellem. Det handler jo i bund og grund om politik, så lad os stoppe skyggeboksningen og lade de politiske argumenter brydes i de sidste uger af valgkampen. Så er jeg sikker på, at vi nok skal komme styrket igennem som parti, skriver hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen