EL: Blå blok bør tage afstand fra Simon Emils udtalelser

Beskæftigelses ordfører for Enhedslisten, Pernille Skipper, mener det vil klæde de borgerlige partier at tage afstand fra Simon Emil Ammitzbølls holdninger

  • - Jeg synes, det er en arrogant tilgang at have til andre mennesker, som stemmer meget lidt overns med det såkaldte liberalistiske frihedssynspunkt, som Liberal Alliance slår sig op på, siger Pernille Skipper fra Enhedslisten. (FOTO: Magnus Holm / POLFOTO)
- Jeg synes, det er en arrogant tilgang at have til andre mennesker, som stemmer meget lidt overns med det såkaldte liberalistiske frihedssynspunkt, som Liberal Alliance slår sig op på, siger Pernille Skipper fra Enhedslisten. (FOTO: Magnus Holm / POLFOTO)

Det har vakt stor forargelse, at folketingspolitiker Simon Emil Ammitzbøll fortæller en enlig mor til tre, at 'det er klogt', hun er blevet steriliseret, i TV2-programmet 'Velkommen til Virkeligheden'.

Læs:

Simon Emil Ammitzbøll og arbejdsløse Mette Hansen Dansk politik - 12. sep. 2012 Simon Emil til arbejdsløs: Klogt du er steriliseret

Det er respektløst overfor Mette
- Jeg synes han er respektløs overfor Mette. Liberal Alliance har en tendens til at mene, at bare fordi man har været så uheldig at miste sit arbejde, så er man åbenbart ikke et menneske længere, siger Enhedslistens beskæftigelsesordfører, Pernille Skipper.

Læs:Hun har svært ved at se, hvordan Simon Emil Ammitzbølls tilgang til Mette stemmer overens med Liberal Alliances frihedssynspunkter.

De borgerlige må tage afstand
Pernille Skipper mener, at tiden er kommet til, at de resterende borgerlige partier tager afstand fra Liberal Alliances holdninger.

- Det er jo ikke først gang, at Liberal Alliance udstiller deres asociale menneskesyn. Sidste var det Joachim B. Olsen, der ikke mente, en kræftramt mand havde ret til sygedagpenge. Jeg synes det vil klæde de andre borgerlige partier, hvis de snart gik ud og tog afstand fra den asociale tilgang som Liberal Alliance har til mennesker i det her land.

Læs: Joachim B. til kræfteramte Johnny: Der må være en grænse

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere