Flygtninge fylder i spørgetimen

Der vil formentlig være rigeligt at spørge om, når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) klokken 13 svarer på spørgsmål i Folketinget

1/2
Næste »

Efter tidens tendenser at dømme vil dagens spørgetime med statsministeren, som går i gang klokken 13, formentlig være præget især flygtningedebatten og muligvis også gårsdagens præsentation af Vederlagskommissionens rapport.

Se også: Claus Hjort træt af jammer: Borgmester dybt skuffet

Debatten om fordelingen af flygtningene fik endnu et nøk i den skarpere retning, da finansminister Claus Hjort Frederiksen udtalte, at han var træt af kommunernes jammer over manglende midler til fordeling af de mange flygtninge, der pt. kommer ind i landet.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen udtalte i den forbindelse, at finansministeren er løbet fra sit ansvar, hvad angår finansieringen af flygtningefordelingen.

Se også: Mette Frederiksen: Hjort løber fra flygtningeansvar

Samtidig debatteres det med Dansk Folkeparti som primus motor, hvordan man kan bremse tilstrømningen af flygtninge til Danmark, og det vil givetvis også være et punkt, de bringer op i dag.

Endeligt bliver det spændende at se, om de bombastiske og kritiske udmeldinger vedrørende folketingspolitikernes fordelagtige løn- og pensionsforhold fra visse partier vil blive fulgt op med reelle kritiske spørgsmål i dagens spørgetime.

resources_content_thumbnails_2016-01_1453118374074641800-3123c01d-f60d-4d7d-bb9a-9a56e225e831-H264_avg_775kbit_96_960x540_ebtv_wm_126623_3_splash_escenic.jpg Dansk politik - 18. jan. 2016 Lønhop til politikere: Det er jo helt blæst

Og om statsministeren vil svare på disse, inden partierne inden længe indleder forhandlinger på baggrund af Vederlagskommissionens anbefalinger.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Dansk Politik
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere