Samfund

Adam gik sund og rask i seng: Vågnede og blev dræbt af dødelige bakterier

Den 16-årige teenager døde få timer, efter han var ankommet til hospitalet

  • Adam Tolfree bliver husket som en venlig og godhjertet person. Foto: Facebook.
Adam Tolfree bliver husket som en venlig og godhjertet person. Foto: Facebook.

Den 16-årige Adam Tolfree fra England gik som enhver anden teenager sund og rask i seng fredag aften, men da han vågnede nogle få timer efter, var situationen en anden.

Nu havde han udslæt på kroppen og en så høj temperatur, at han i en fart blev kørt på hospitalet. Lægerne kunne intet stille op, og han døde få timer efter. Det skriver The Mirror.

Ifølge Cambridge News døde Adam Tolfree af en form for blodforgiftning, som angiveligt var forårsaget af livstruende bakterier.

'Han gjorde en forskel'

Sønnens pludselige død har chokeret familien, eftersom Adam Tolfree virkede rask og havde fået alle sine vacciner. Familien har efterfølgende udsendt en offentlig udtalelse.

- Han var venlig, godhjertet og en person, der gjorde en stor forskel i folks liv ved at være der for dem, når de havde brug for ham. Han nød virkelig livet, skriver familien i udtalelsen og fortsætter:

- Familien har fået stor støtte og trøst fra den ekstraordinære mængde af kærlige beskeder og støtte fra så mange mennesker. I sådanne tider bliver man klar over, hvor vidunderlige og omsorgsfulde mennesker er.

På Facebook mindes venner og bekendte nu Adam Tolfree, og hans Facebook-profil er sidenhen blevet ændret til en mindeside.

Nytårsdag døde 15-årige Megan Lee fra Lancashire i England af en voldsom allergisk reaktion efter at have spist indisk takeaway.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Mand dømt til forvaring på ubestemt tid
Ny aftale skal sikre Tasiilaq arbejdspladser
Nuuk Imeq's medarbejdere er bekymret for deres fremtid
Birna-mistænkt er nu tiltalt for drab
Skadet Akutaaneq Kreutzmann kan misse slutspillet
Tegner advarer mod egen erotiske udstilling
sermitsiaq.ag