Persondata politik

De står bag narkokrigen i Mexico

Ekstra Bladet bringer her et overblik over nogle af de mest berygtede narkokriminelle i Latinamerika - klik på billederne og læs mere

Seneste i EKSTRA

EKSTRA nyhedsbrev
Kom EKSTRA tæt på afsløringerne, sporten, krimi, politik, kendisser - og Side 9-pigerne. Få holdbare tips og tricks og overblik med interaktive kort og grafikker.

Mest læste i EKSTRA

 

Er du mobilbruger, så klik i stedet her for at se galleriet.

Lige så blodig og brutal, som den mexicanske narkokrig er for kartellernes soldater, politiet og lokalbefolkningen, lige så omskiftelig og dramatisk er det for dem, der befinder sig helt på toppen af hierarkiet og tjener tykkest på narkohandlen.

Interne magtkampe, den evige krig mellem kartellerne og imod politiet betyder således, at lederne af kartellerne ofte bliver slået ihjel, pågrebet eller skiftet ud. Som oftest går tronen dog i arv mellem familiemedlemmer.

EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik