Samfund

Grill med Glæsel

Det er blevet grill-tid, og på Jan Glæsels grill-side kan du få masser af tips og gode råd til spændende grill-ideer

  • Miriam og Jan Glæsel i eget grill-design, som kan købes på deres hjemmeside. (Foto: Bruglaaget.dk)
« Forrige
Miriam og Jan Glæsel i eget grill-design, som kan købes på deres hjemmeside. (Foto: Bruglaaget.dk)
1/2
Næste »

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 
Grillmad er andet end pølser og oksebøffer. Bare spørg Jan Glæsel. Han og hans kone, Miriam, er grillentusiaster om en hals. Uanset hvordan vejret ter sig, griller de året rundt.

Ægteparret har altid været vilde med grillet mad, men det er først indenfor de seneste år, de er begyndt at dele deres entusiasme med andre. Det gør de til gengæld i fin stil med kogebog, tv-program og internetsiden 'Brug låget'.

På parrets hjemmeside er der mange brugbare tips til vellykkede grillaftener. Du kan få gode råd om, hvordan grillen skal renses, hvad du må bruge som optænding og hvad du for Gud og Glæsels skyld ikke må bruge.

Der er opskrifter og videoklip, hvor parret fortæller og laver mad med smittende begejstring, og det er meget svært at forlade siden uden at have mindst et par gode ideer i baghovedet. Ideer, som skal afprøves næste gang, det er grilltid i haven.

De to gange Glæsel foretrækker en Weber kuglegrill, men man kan sagtens bruge de mange ideer på en ganske almindelig firkantet grill fra Brugsen.

Link:
www.bruglaaget.dk

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik