Samfund

Svane blokerede trafikken over bro

En svane forvildede sig i dag fra søerne i centrum af København og op på Dronning Louises Bro, hvor den en kort overgang blokerede for trafikken over broen

  • Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
1/3
Næste »

En svane på søndagstur blokerede i dag omkring middag Dronning Louises Bro, da den valgte at tage sig et hvil på midten af kørebanen.

Det store dyr havde af uransaglige årsager forvildet sig op på broen, hvor den som en majestæt urokkeligt lå og nød tilværelsen. Til stor gene for trafikken, der måtte sno sig uden om den insisterende svane.

- Gående og cyklister stoppede op og kiggede på det mærkelige syn. Den var urokkelig, og ville ikke flytte sig, fortæller Henrik Hansen, der var hurtig og fangede svanen på sit kamera

En bus måtte trække over i modsatte vejbane for at passere dyret, men det store køretøj rørte den tilsyneladende ikke

- Jeg går tur om søerne hver dag, og jeg har aldrig tidligere oplevet, at svanerne fra søen har bevæget sig op på kørebanen, fortsætter Henrik Hansen

Efter noget tid fik to handlekraftige forbipasserende skånsomt ført svanen ned i sit rette element i søen, og trafikken kunne igen normalt genoptages.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Twitter-investorer kigger langt efter de gode nyheder
Rapport: Sats på skalrejer og drop landingspligt
Naalakkersuisut fyrer Henrik Leth i utide
51 - 6 til koalitionen i udvalgsposter
Har hjulpet børnene i 40 år
GE: Ansatte ofre for symbolpolitik
sermitsiaq.ag