Gratis middag på Noma? Nej tak, det er ikke mig...

Kirsten vandt en gratis middag på P3 og blev ringet op af værterne Sara og David. Men Noma var ikke lige hende... Hør det sjove radioindslag her!

Normalt skal man vente et år på at få bord på verdens bedste restaurant, Noma, og folk vil give deres højre arm for en gourmetoplevelse på den københavnske restaurant.

Bare ikke Kirsten. Hun var så overrasket over at blive ringet op af P3værterne Sara og David, at hun takkede nej til den gratis madoplevelse.

Faktisk var hun overrasket over overhovedet at være blevet trukket ud som vinder af konkurrencen, som hun deltog i, fordi hun pr sms havde doneret 25 kroner til Danmarks-indsamlingen.

- Det passer ikke. Nej. Hvordan skulle jeg gøre det? spurgte den meget overraskede vinder, hvorefter værterne lovede hende, at der nok skulle blive sørget for alt det praktiske omkring hendes restaurantbesøg.

Da værterne pressede på, spurgte hun manden i baggrunden, om han ville med. Det blev også et nej.

Så spurgte Sara og David, om Kirsten og hendes mand måske kunne tænkes at kende nogen, der ville modtage en middag på Noma, for så kunne de give den væk. Men Kirsten og hendes mand mente ikke, at de kendte nogen, som kunne være interesseret i det.

- Så tror jeg, at jeg siger nej tak. Hvor er det sødt af jer. Kan I ikke finde en anden? spurgte Kirsten, til de to værters store forundring.

Hør det sjove radioindslag!

Det viste sig efterfølgende, at hun havde doneret penge uden at deltage i konkurrencen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Doris vil ikke tvinge KNR til at sende Inatsisartut-møder
Efterlyst pige er anholdt
Samsung leverer kanonregnskab efter turbulent år
KNR mener Inatsartuts formandskab er på en demokratisk glidebane
Nanook indstillet til fornem musikpris
Randi: Michael var ikke længere en del af gruppen
sermitsiaq.ag