Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Samfund

Bendtner-rådgiver skal passe på Mashos forældre

Folkene bag 'Adoptionens Pris' har hyret spinhjælp fra øverste hylde - fra Nicklas Bendtners eks-talsmand, Jesper Lynghus

  • Jesper Lynghus skal sørge for at presset ikke bliver for stort - blandt andet på Mashos adoptivforældre. (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Jesper Lynghus skal sørge for at presset ikke bliver for stort - blandt andet på Mashos adoptivforældre. (Foto: Mikkel Tariq Khan)

Sagen om bortadopterede Masho har udviklet sig langt mere dramatisk, end bagmændene til filmen 'Adoptionens Pris' i deres vildeste fantasi havde drømt om.

Læs også:

Se også: Hver femte får nej til adoption

Historien om lille, etiopiske Masho, der først bliver bortadopteret under tvivlsomme forhold fra sine biologiske forældre, og dernæst havner hos en dansk adoptivfamilie, der ender med at overlade hende til de sociale myndigheder, har i nemlig dén grad sat sig på dagsordenen i Danmark over de seneste dage.

Så meget, at det har været nødvendigt at hyre hjælp ude fra til at håndtere den store interesse fra medierne og den brede befolkning.

Og hjælpen kommer ikke fra hvem som helst, men fra en af de højeste profilerede pressefolk overhovedet; Jesper Lynghus.

Læs også:

SKAL KREDITERES SAND TV/TV2 Samfund - 28. nov. 2012 Efter dødstrusler: Nu får de krisehjælp

- Det er korrekt, at jeg og en af mine dygtige kollegaer, Line Bilenberg, er blevet hyret af Vibeke Vindeløv (producent på filmen, red.). Vi bliver hyret til mange forskellige ting, og dette er så en af dem, forklarer han til ekstrabladet.dk.

I første omgang skal pressemanden, der blev kendt i den brede offentlighed for sit arbejde med at redde kastajnerne ud af ilden for landsholdsangriberen Nicklas Bendtner, der gang på gang kom galt af sted i medierne, dog virke bag kulisserne.

Læs også:

No name Samfund - 27. nov. 2012 Der er masser af Masho'er

- Vores opgave bliver ikke at agere som talsmænd for folkene bag projektet. Vi skal derimod sikre, at der bliver taget hånd om de involverede og sørge for at præge dagsordenen i den rigtige retning, siger Jesper Lynghus videre.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen