Samfund

Se billederne: Så klamt er Donald Trumps bøfhus

Madsvineri: Myndighederne lukker byggekongens prestigerestaurant i Las Vegas

  • Det kostede en anmærkning, at madvarerne ikke var ordentligt tildækket i køkkenet. (Foto: Southern Nevada Health District )
Det kostede en anmærkning, at madvarerne ikke var ordentligt tildækket i køkkenet. (Foto: Southern Nevada Health District )
1/4
Næste »

Gammel yoghurt og kaviar og ænder, der skulle have været serveret i juni. Lunken æg, fløde og pølser samt fisk, der tilberedes under uhygiejniske forhold.

Dertil kommer dryppende frysere, manglende tildækning af madvarer og kakerlakfælder i køkkenet.

Synderegisteret var alen langt, da fødevarekontrollen tidligere i november kom på uanmeldt besøg på Donald Trumps restaurant DJT i Las Vegas.

Myndighederne noterede i alt 51 overtrædelser og lukkede på stedet byggekongens prestigerestaurant, der bærer milliardærens egne initialer. Trump hedder John til mellemnavn.

Hovedparten af de sure smileys skyldes madvarer, der for længst skulle være smidt ud.

Kaviar i skraldespanden
Mens kalvekød, tomatsovs og peanutdressing havde overskredet udløbsdatoen med to uger, var kaviaren og yoghurten en måned for gammel. Ændernes dato udløb fire måneder tidligere.

Hakkede tomater, kartofler, tranebærjuice, rå tun og pølser måtte også kasseres, da fødevareinspektørerne kunne konstatere, at de var blevet opbevaret ved alt for høj temperatur.

Laksen og hellefisken var underkogt og tilberedt under uhygiejniske forhold. Samtidig var dele af maden ikke dækket ordentligt til i køleskabe og frysere, hvorfra der hang istapper og dryppede på gulvet, lyder det i rapporten.

Restauranten har siden taget hånd om problemerne og er nu genåbnet med en 'ren' fødevareattest, rapporterer tv-stationen KTNV.

Trump raser over valget
Donald Trump ejer hoteller og spisesteder i hele USA. På det seneste har dog gjort sig mest bemærket for sin kamp mod den amerikanske præsident, Barack Obama, som ifølge Trump ikke er født i USA.

Trump, der støttede den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney, kogte derfor over, da Obama blev genvalg.

- Valget er et totalt fupnummer og en tragedie. Vi er ikke et demokrati, rasede byggekongen på Twitter.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Besøg Malene i Igaliku via computer
Maniitsoq Musikskole sendte afbud
Videnskabsmarch gennemført i Kangerlussuaq
Hvem laver Aasiaats flotteste sneskulptur?
Ordet eskimo er forbeholdt eskimoer
Kitesurfing på grønlandsk isbjerg
sermitsiaq.ag