Samfund

Pakkefirma kaster rundt med pakker

Håber ikke det var porcelæn til mormor: Pakkefirmaet GLS blev filmet, da de kastede rundt med folks pakker

OPDATERET: Videoen er blevet fjernet af brugeren. I videoen fremgik det tydeligt, at kasserne blev kastet fra den ene bil til den anden

- - - - - --

Morten fra København var hurtig med sin telefon torsdag eftermiddag, da han spottede to biler fra pakkerservicevirksomheden GLS i gang med at kaste med pakker.

- Jeg arbejder i en virksomhed i Valby, som ligger på et område, der ligger lidt afsides. Det var tydeligt, at de to biler var kørt ind på området for at pakke bilerne om, siger Morten til ekstrabladet.dk. Han vil ikke have sit efternavn ud.

Delt på Facebook
Og der var muligvis en grund til, at der ikke var nogen, der skulle se hvordan ompakningen fra den ene til den anden bil foregik. For pludselig så Morten pakkerne flyve op til to meter op i luften.

- Jeg begyndte straks at filme, for jeg synes simpelthen, det er så frækt, at man behandler andres ting på den måde. Jeg har selv fået leveret en ødelagt computer med GLS engang - og nu kan jeg bedre forstå hvorfor, lyder det.

Mange læsere gjorde ekstrabladet.dk opmærksomme på TV-klippet, som blev lagt ud på Facebook. Han er meget overrasket over, hvor mange, der er har delt og kommenteret optagelsen.

- Det er jo helt vildt, der er over 7000, der har 'liket' det, og når man læser kommentarerne er det tydeligt, at der er mange, der har oplevet noget lignende. Så jeg håber, GLS lærer noget af det.

ekstrabladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra GLS, men de har ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Elendig postgang i Sydgrønland
En røgfyldt dag med to fusere og en aflysning
D-kandidat foreslår ny rekrutteringsindsats i Qaasuitsoq
Politimester: I orden at affyre varselsskud
Her er håndboldkvindernes målsætning i Puerto Rico
Dobbelt så mange udenlandske deltagere til Arctic Circle Race
sermitsiaq.ag