Samfund

Ups! Sendte erotisk novelle i stedet for CV

25-årige Therese Jortveit vedhæftede ved et uheld en erotisk novelle til en jobansøgning

  • En overrasket arbejdsgiver modtog en yderst saftig ansøgning. (Modelfoto/POLFOTO)
En overrasket arbejdsgiver modtog en yderst saftig ansøgning. (Modelfoto/POLFOTO)

- Jeg har virkelig kvajet mig.

Sådan beskriver den 25-årige nordmand Therese Jortveit episoden, som gav en potentielt kommende arbejdsgiver et meget detaljeret indblik i hendes sexfantasier.

Den unge kvinde kvajede sig, da hun skrev en ansøgning til olieselselskab National Oilwell, der rekruterer i Norge. Efter ansøgningen var afsendt skulle hun uploade sit CV digitalt på selskabets hjemmeside. Her kom hun til at vedhæfte en erotisk novelle i stedet, som hun selv havde skrevet, skriver nrk.no.

Først efterfølgende opdagede hun fejlen.

- Jeg er ikke alene flov. Jeg faldt næsten ned af stolen, tog mig til hovedet og tænkte 'nej, nej'. Jeg løb rundt i huset. Jeg var helt stresset, siger Therese lørdag til nrk.no.

Therese havde skrevet mange jobansøgninger den dag og forklarer, at det nok gik lidt for stærkt til sidst. Den frække novelle, som hun oprindeligt havde skrevet til en konkurrence, lå let tilgængeligt på computeren og blev derfor vedhæftet ved en fejl.

Og det var ikke småting, der var beskrevet i novellen, fortæller hun.

Klask i røven
- Den starter ligesom ikke med small talk. Vi kører hårdt på med at rive i håret, klask i røven og intime beskrivelser af kønsdele, siger Therese Jorveit.

Hun krydser fingre for, at olieselskabet har humor.

- Jeg håber, at de forstår, at det er en fejltagelse. Jeg håber ikke, de tager det alvorligt, og at de tror, at jeg mener, at jeg skulle få et job ved at sende en erotisk novelle, siger hun.

Olieselselskab National Oilwell, som den spændstige ansøgning var stilet til, havde i første omgang ikke lagt mærke til det ganske specielle CV. De lover dog e24.no, at de vil behandle hendes ansøgning som alle andre.

- Der er rigtig mange, der søger hos os hele tiden, så jeg kan ikke sige noget på forhånd. Men det kunne også være, at hendes ansøgning bliver mere interessant af den omstændighed, at den skiller sig ud i stakken, siger olieselskabets kommunikationschef Kjell Anders Kløve Olsen, mens han griner.

I fremtiden vil Therese Jortveit gøre sig mere umage, når hun skal sende mail.

- Jeg kommer ikke bare til at dobbelttjekke. Jeg har tænkt mig at tredobbelttjekke gange ti, siger hun til nrk.no.

Se et kort uddrag af novellen i boksen til højre.

Uddrag fra novellen

'Så kjente jeg noe hardt komme inni meg, øynene mine åpnet seg med en gang. Åh som jeg ikke klarte å la være å stønne. Kjente hele kroppen min begynte å skjelve, det var så lenge siden. Dette herlige vidunderet som kunne lage så mye godt.'

'Jeg ber han om å holde kjeft og gjøre akkurat det jeg sier. Kuken hans er så stram. Tar på masse glidekrem og begynner forsiktig å massere.'

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Se billeder: Franskmænd vandt sneskulpturfestival
Politiker-debat om overvågning på jobbet
Kun én kommune mod korruption
Kristian Jeremiassen skifter igen politisk spor
Ny grønlænderforening i Fredericia
Besøg Malene i Igaliku via computer
sermitsiaq.ag