Jan om aflyst julehygge: De går i små sko

Det var en god eid-fest, men det er synd, at julen er skrottet, mener beboer i Egedalsvænge

  • Her var hoppeborge og flere hundrede mennesker, da der blev holdt Eid-fest i Egedalsvænge i Kokkedal i slutningen af september. (Foto: Thomas Sjørup)
Her var hoppeborge og flere hundrede mennesker, da der blev holdt Eid-fest i Egedalsvænge i Kokkedal i slutningen af september. (Foto: Thomas Sjørup)

I alle de 25 år Jan Aalborg har boet i Egedalsvænge i Kokkedal, har beboerne til jul kunnet nyde synet af et juletræ i december.

Sådan bliver det dog ikke i år, hvor et flertal i bestyrelsen har besluttet at droppe symbolet på den kristne højtid.

Læs også:

Se også: Fem muslimer aflyser dansk julehygge

Jan Aalborg er ked beslutningen:

- Det er at gå i lidt små sko, synes jeg. Jeg ved slet ikke, hvad her foregår - om de har overskredet budgettet pga Eid-festen. Der var hoppeborge og alt muligt - måske er der ikke så mange penge tilbage, siger Jan Aalborg til ekstrabladet.dk.

Det afviser formanden for afdelingsbestyrelsen Karin Leegaard Hansen dog er tilfældet. Det er et lille muslimsk flertal i bestyrelsen, der har stemt julehyggen ned. Og det er ikke et pengespørgsmål, understreger formanden, som var med til at stemme for Eid-festen, der kostede 60.000 kroner. Til sammenligning ville juletræ med videre koste i omegnen af 7000 kroner.

Læs også:

Se også: Formand om aflyst jul: Det er trist

Jan Aalborg er ellers glad for de nye initiativer, som bestyrelsen på det seneste har taget og deltog også i Eid-festen i slutningen af september.

- Jeg synes, initiativet var godt. Men jeg vil selvfølgelig gerne have et juletræ prioriteret. Jeg har selv siddet i bestyrelsen, og juletræet er jo en tradition.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere