Samfund

Pigen med numse-tatoveringen taler ud

22-årige Maria Louise Del Rosario er blevet internet-sensation, efter hun fik lavet tatovering i måsen for rullende kamera

  • Det skabte opsigt, da 22-årige Maria Louise Del Rosario blev tatoveret i numsen for rullende kameraer. (Foto: New Times)
Det skabte opsigt, da 22-årige Maria Louise Del Rosario blev tatoveret i numsen for rullende kameraer. (Foto: New Times)
1/2
Næste »

Sidste weekend lå 22-årige Maria Louise Del Rosario med måsen i vejret på en tatoveringsmesse i Florida, mens en tatovør var ved at tatovere en yderst intim del på hende. Hun fik nemlig lavet en en kropsudsmykning omkring anus, hvilket ifølge det videoklip, der blev lagt ud på YouTube, så bare en anelse smertefuldt ud.

Læs også: Nyeste trend: Bliv tatoveret i røvhullet

Nu fortæller den unge kvinde sin historie til Broward-Palm Beach New Times. Og det viser sig, at det faktisk ikke var første gang, hun har lagt mås til nålen. I forvejen havde hun blandt andet fået tatoveret navnet Vince, som var hendes tidligere kæreste. De indledte et forhold, da han engang hjalp hende med at flytte - et forhold der udviklede sig temmelig bizart.

Fik kolde fødder
- Da jeg fik tatoveringen, holdt han mine baller fra hinanden, mens jeg var ved at kaste op af smerte. Bagefter fik han kolde fødder og sagde, at han ikke kunne se os blive gift eller lave en familie sammen, siger hun.

Derefter mødte den friske pige en fyr ved navn Rockwood, som ikke kunne holde ud at se på ekskærestens navn i numsen, når de havde sex. Derfor fik hun navnet 'Rockwood' skrevet oveni 'Vince' som en fødselsdagsgave til den nye kæreste. Dog holdt dette forhold heller ikke længe. Rockwood har for nylig fået smidt Maria Louise Del Rosario i fængsel, fordi han hævder, at hun har stjålet fra ham.

Mere selvstændig
Nu har den 22-årige kvinde besluttet, at hun vil bruge mere tid på at lave modelarbejde - og altså klare sig selv.

Efter Maria Louise Del Rosario er blevet berømt på internettet, er hun blevet kritiseret meget for at udlevere sig selv for meget. Men hun forklarer, at der er en grund til, at hun måske opfører sig lidt 'vildt' og 'anderledes'.

Hun siger i interviewet: ' at jeg som tre-måneder gammel blev misbrugt så voldsomt af min far, så jeg burde være død'. Den oplevelse har givet hende styrke til 'at leve præcis som jeg har lyst til og have det sjovt'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Anders Samuelsen taler for Danmark og Grønland ved arktisk konference
Tetris kan modvirke post-traumatisk stress
Forlader hjemmet – og vender aldrig tilbage
Royal middag på Christiansborg
Donald Trump fjerner Obamas klimatiltag
Samuelsen i Rusland: Vil tale Krim med russisk kollega
sermitsiaq.ag