Samfund

Nu er hjemløsedronning politianmeldt

April Chris politianmeldt for yderst mangelfuld bogføring af midler til socialt udsatte

Stifteren af nødherberget 'En Varm Seng' - April Chris - er blevet politianmeldt af herbergets kurator for konkursboet, skriver DR København.

Nødherberget på Axeltorv i København blev lukket på grund af rod i regnskaberne, og Socialministeriet, der havde doneret 1,8 millioner kroner til det, krævede pengene tilbagebetalt af stifteren. Men som ekstrabladet.dk tidligere har afsløret, blev pengene aldrig betalt tilbage.

Siden har advokatfirmaet Beck-Bruun som kurator for konkursboet gransket regnskaberne, og det har fået advokat Bjørn Vittrup til at bede Københavns Politi om at undersøge sagen.

LÆS: 'En Varm Seng': Købte for 20.000 kr. benzin - men har dieselbil
LÆS: Naboerne frygter April Chris

- Bogføringen er så mangelfuld i forhold til de beløb som foreningen har modtaget i støtte fra forskellige sider. Jeg mener, at det eneste rigtige er, at politiet foretager en nærmere undersøgelse af det forhold, siger han til DR København.

LÆS: Hun skal betale 1,8 mio. tilbage
LÆS: 'En Varm Seng' ligner sag for politiet

Bjørn Vittrup understreger, at det udelukkende er rod i regnskaberne, der har fået ham til at bede politiet om at afhøre centrale personer i projektet.

- Jeg har ikke set overførsler til April Chris eller andet, som har gjort, at jeg har en konkret mistanke til, at der er uregelmæssigheder fra hendes side.

Ifølge Bjørn Vittrup vil der gå et par måneder, inden politiet er færdige med undersøgelserne.

VED DU NOGET OM APRIL CHRIS ELLER EN VARM SENG? Tip ekstrabladet.dk - send en sms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere