Samfund

Slug hans sæd og undgå morgenkvalme

Oralsex kan være løsningen på ubehagelig morgenkvalme

  • Mænd kan godt se frem til meget mere oralsex under deres kærestes graviditet. Det skulle nemlig hjælpe mod morgenkvalme (Foto: Colourbox)
Mænd kan godt se frem til meget mere oralsex under deres kærestes graviditet. Det skulle nemlig hjælpe mod morgenkvalme (Foto: Colourbox)

Det kunne lyde som en fiks ide fra en mand med en gravid kone. Men den amerikanske psykolog Gordon Gallup mener helt alvorligt, at gravide kvinders morgenkvalme vil forsvinde, hvis hun giver sin mand oralsex og indtager hans sperm.

Ifølge psykologen opstår morgenkvalmen, fordi kvindekroppen afviser det fremmede stof - sæden - og forsøger at skille sig af med det.

Men ved at indtage mere af den sæd, der har gjort hende gravid, opbygger hun en tolerence over for det. Derfor er det vigtigt, at det er sæd fra den mand, som har gjort kvinden gravid, der sluges.

Sex er sundt for gravide
Ønsker kvinden samtidig at holde sig sund og rask, så skal hun ikke sige nej til sex, mens hun venter sig, men i stedet overgiver sig til mandens seksuelle behov, lyder det fra Gallup.

Forskning fra år 2000, som Gallup er blevet inspireret af, udgivet af National Center for Biotechnology Information, viser, at der også er en sammenhæng mellem oralsex og bekæmpelse af præeklampsi, som er en medicinsk tilstand kvinder kan få under graviditet, der giver for store mængder protein i urinen.

Sæd mod depression
Ikke nok med det fantastiske fund, så udgav psykologen i 2002 også en artikel, hvor han fandt ud af, at sæd kan have nogle antidepressive kvaliteter.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at vi er fortalere for kondomer. En uønsket graviditet eller en sexsygdom er værre end de gavnlige effekter, som sæd har, sagde han dengang ifølge dailymail.co.

Og nej, Gordon Gallup har ikke fået sin uddannelse på en sexskole, men blev derimod Ph.D fra Washington State University i 1968. I dag er han tilknyttet University Albany-SUNY i New York.

Tror du, at sæd virker mod morgenkvalme?

Har du forsøgt dig med sæd mod morgenkvalme?

Se resultat

Tror du, at sæd virker mod morgenkvalme?

Har du forsøgt dig med sæd mod morgenkvalme?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen