Samfund

Kasi-Jesper vil politianmelde ansat i SKAT

Mener, at navngiven medarbejder har udleveret skattepapirer til Ekstra Bladet

  • Jesper 'Kasi' Nielsen vil politianmelde en navngiven medarbejder i SKAT. (Foto: Jakob Jørgensen)
Jesper 'Kasi' Nielsen vil politianmelde en navngiven medarbejder i SKAT. (Foto: Jakob Jørgensen)
1/2
Næste »

Den tidligere smykke-halvmilliardær Jesper 'Kasi' Nielsen er på vej med en politianmeldelse mod en navngiven medarbejder i Skat.

Det oplyser han til politiken.dk

Læs også:

Se også: Kasi-Jesper til angreb: Bruger mine penge som jeg vil

Ifølge Jesper 'Kasi' Nielsen har han dokumentation for, at den pågældende medarbejder har lækket en stribe fortrolige skattepapirer til Ekstra Bladet.

- Vi har i dag fået dokumentation for, at det er en medarbejder i Skat. Vi har sågar fået hans navn, hvem det var, der har udlevet det, siger Jesper Nielsen til politiken.dk.

Med til at bestyrke, at det kan være en eller flere ansatte i Skat, der har udleveret dokumenterne om Jesper Nielsens skattesag til Ekstra Bladet, er ifølge Politikens oplysninger angiveligt, at avisen er i besiddelse af en intern mail fra Skat sendt fra en medarbejder til en anden.

Læs også:

Se også: Kasi-Jesper risikerer fængsel

Ifølge Ekstra Bladets chefredaktør er oplysningerne dog 'helt ude i hampen'.

- Jesper Nielsen får det til at lyde som om, at Ekstra Bladet har afsløret, hvor oplysningerne kommer fra, og det er helt ude i hampen, siger Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Det må stå fuldstændig for hans egen regning, hvad han mener at kunne spekulere sig frem til. Det har intet hold i virkeligheden. Vi blev adskillige gange spurgt direkte, hvem kilden er, og vi henholdt os naturligvis til kildebskyttelsen, lyder det videre fra Karen Bro.

Ifølge Ekstra Bladets advokat kan det lige frem være på grænsen til injurier, at Kasi-Jesper nu sigter efter en navngiven medarbejder i SKAT.

- Hvis man beskylder en navngiven medarbejder for et strafbart forhold, som ikke er korrekt, så vil der være tale om injurier. Det vil være en overtrædelse af straffelovens paragraf 267, forklarer Carlo Siebert til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Den farlige sandhed

Tirsdag forsøgte Kasi-Jesper at få nedlagt fogedforbud mod Ekstra Bladets omtale af hans og resten af familien Nielsens skattesag. Men efter et retsmøde der varede 7,5 timer blev der ikke afsagt kendelse, og parterne gik hver til sit klokken 21.30 med uforettet sag.

Der afsiges kendelse i sagen onsdag.

Hør Kasi-Jespers forklaring uden for retten tirsdag aften i tv-indslaget over artiklen

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere