Samfund

Benny bider sig fast i byrådet

Byrådspolitikeren, der gik amok på pizzeria og er sigtet for vold, slipper ikke frivilligt sædet i Viborg Byråd

  • Benny Ragner vil ikke frivilligt forlade byrådsstolen i Viborg.Han er sigtet for vold, men det bør ikke diskvalificere ham, mener Benny Ragner. (Privatfoto)
Benny Ragner vil ikke frivilligt forlade byrådsstolen i Viborg.Han er sigtet for vold, men det bør ikke diskvalificere ham, mener Benny Ragner. (Privatfoto)
1/2
Næste »

Byrådspolitikeren Benny Ragner har angiveligt ikke kun bidt en pizzamand i arm og bryst. Han bider sig nu for alvor fast i sin post i byrådet i Viborg.

Efter ugers tavshed er den 57-årige politiker atter begyndt at åbne munden. Han siger i et interview til viborg-folkeblad.dk, at han vil lade det være op til vælgerne at afgøre, om han kan fortsætte i politik.

- Det, jeg har gjort i min fritid og i et øjebliks frustration, har intet med politik at gøre. Det gør jo ikke mig til en dårligere politiker. Og derfor synes jeg heller ikke, det er rimeligt, at det kommer til at afgøre min politiske fremtid, siger Benny Ragner til viborg-folkeblad.dk

ekstrabladet.dk afslørede sagen
ekstrabladet.dk har gentagne gange forsøgt at få et interview med den omdiskuterede politiker, der blev landskendt for tre uger siden, da han i en sen nattetime gik amok på et pizzeria i Viborg.

Han er sigtet for at have slået en gæst i ansigtet. En pizzabager har også udførligt forklaret, hvordan Benny Ragner satte tænderne i både hans bryst og arm.

Læs også:

Se også: DF'er gik amok: Bed pizzamand i armen

- Jeg vil ikke tale med Ekstra Bladet. I er fulde af løgn, har Benny Ragner i mails til bladet givet som begrundelse for, at han ikke vil lade sig interviewe. Det var ekstrabladet.dk, der afslørede de tumultagtige scener med den stærkt berusede politiker på pizzeriaet.

Befinder sig i Tyrkiet
- Du skulle lige vide, hvor mange der har ringet og skrevet til mig og bedt mig om at blive i byrådet. Mange folk siger, at de ikke har andre end mig til at tale deres sag, siger Benny Ragner til viborg-folkeblad.dk.

Benny Ragner er endnu ikke blevet afhørt af ordensmagten endnu. Han befinder sig nemlig i Tyrkiet.Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
En røgfyldt dag med to fusere og en aflysning
D-kandidat foreslår ny rekrutteringsindsats i Qaasuitsoq
Politimester: I orden at affyre varselsskud
Her er håndboldkvindernes målsætning i Puerto Rico
Dobbelt så mange udenlandske deltagere til Arctic Circle Race
IA-borgmester: Siumut fordrejer mine ord
sermitsiaq.ag