Samfund

Høballe-ulykken: Moren takker for støtten

Har overskud til at takke de nærmeste for den store opbakning

  • Flaget var på halv mange steder i dag i den lille vestjyske by Hee. (Foto: Henrik Schütt)
Flaget var på halv mange steder i dag i den lille vestjyske by Hee. (Foto: Henrik Schütt)

Midt i familietragedien, som på frygteligste vis tog livet fra tre alt for unge piger i Hee hen over weekenden, har moren, Vivian Kristensen, overskud til at takke for den støtte og omsorg familien på overvældende vis har modtaget fra alle sider.

Læs også:

Se også: Fakkeloptog i Hee: Tak for alt piger

Veninden Anja Wittendorff, som står for den indsamling, som netop nu er i gang til fordel for familien, modtog i morges et opkald fra sin veninde.

- Hun ringede bare for at sige tak for den store støtte. De er meget glade for den. Men hun sagde ikke så meget mere end det, det var hun slet ikke i stand til, fortæller Anja Wittendorff.

Læ også:

Se også: Psykolog: Forældrene er i chok

Jan og Vivian Kristensen og deres søn befinder sig lige nu sammen med begge hold bedsteforældre, hvor de sammen forsøger at bearbejde den tragiske situationen. De tre piger på seks, ni og tretten år døde henholdsvis torsdag, fredag og lørdag efter på tragisk vis at være blevet mast under store høballer.

Siden torsdag er hilsner væltet ind til familien både på facebook og foran deres hjem i Hee i form af blomster, lys og breve.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere